ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βγήκαν στους δρόμους για τα συρματοπλέγματα στη Νεκρή Ζώνη

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας συγκέντρωσε περίπου 200 άτομα

ΚΥΠΕ

Έληξε ειρηνικά, χωρίς προβλήματα, εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας ενάντια στα οδοφράγματα σε συνεργασία με τα κοινοτικά συμβούλια και οργανωμένα σύνολα της περιοχής του Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, συγκέντρωσε περίπου 200 άτομα, τα οποία απέκοψαν συμβολικά και για σύντομο χρονικό διάστημα τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Τροόδους στο ύψος του συσκευαστηρίου Ακακίου.

Σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Πρωτοβουλίας αναφέρθηκε σε προβλήματα που προκαλούν οι καγκελόθυρες κατά μήκος της νότιας πλευράς της ουδέτερες ζώνης στην πρόσβαση στην περιουσία τους ανθρώπων που έχουν εκεί χωράφια, σπίτια κά. Πρόσθετε ότι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των μέτρων λόγω της μη ανταπόκρισης των αρμοδίων, στους οποίους έχουν μεταφέρει τα προβλήματά τους και ζητούν την άμεση απομάκρυνση των συρματοπλεγμάτων.

Την εκδήλωση στήριξε και το Κόμμα για τα Ζώα, σημειώνοντας ότι οι καγκελόθυρες προκαλούν τραυματισμούς και θάνατο σε διερχόμενα ζώα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση