ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διπλό φονικό: Μαρτυρία ότι ο 44χρονος μετέφερε όπλο του αδελφού του

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις εξετάσεις και ανακρίσεις, σε μια προσπάθεια να υπάρξει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 44χρονου, αδελφού του καθ’ ομολογία δολοφόνου των δυο γυναικών, που διαπράχθηκε στα μέσα Νοεμβρίου, σε εξοχική κατοικία, στα Κάρδαμα της επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για τον τρίτο ύποπτο που συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας της 33χρονης Mariia Gazibagandova και της 43χρονης Khaiat Alraeesi, καθώς υπό κράτηση τελεί, μαζί με τον 32χρονο αδελφό του και ένας 30χρονος.

Ο 44χρονος, ο οποίος είχε ανακριθεί και παλαιότερα, συνελήφθη χθες μετά την αξιολόγηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και τη διαπίστωση ότι το κινητό του τηλέφωνο εξέπεμπε σήμα από την περιοχή του Κάτω Αμιάντου, κατά τις ημερομηνίες διάπραξης του εγκλήματος , στις 16 και 17 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, ο 44χρονος είχε αρχικά ανακριθεί στις 30 Νοεμβρίου, εκφράζοντας άγνοια για τα γεγονότα και ότι είχε συναντήσει τον αδελφό του στη Λεμεσό. Όταν χθες συνελήφθη και ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, παραδέχθηκε πως βρισκόταν στη σκηνή, το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου, αλλά ότι δεν μπήκε ποτέ εντός της εξοχικής κατοικίας.

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι παρέμεινε στο αυτοκίνητο του γιατί πίστευε ότι κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στον αδελφό του και πως το πρωί της 17ης Νοεμβρίου, ημερομηνία δολοφονίας των δυο γυναικών, επέστρεψε στη Λεμεσό και μετέφερε στην εξοχική κατοικία ένα πρόσωπο, με σκοπό να ανοιχθεί λάκκος στην αυλή της οικίας, για να δημιουργηθεί γούρνα.

Ο ίδιος αναφέρει, επίσης, ότι επέστρεψε στη Λεμεσό και αργότερα πίσω στην εξοχική κατοικία, όπου είδε δυο άγνωστους αλλοδαπούς να ανοίγουν τον λάκκο και ακολούθως τους μετέφερε στη Λεμεσό, ενώ αρνείται ότι γνώριζε οτιδήποτε για το έγκλημα και τα δυο πτώματα που είχε κρύψει ο αδελφός του στην κατοικία.

Εξάλλου, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, υπάρχει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποίαν, ο 44χρονος μετέφερε κυνηγετικό όπλο, από το αυτοκίνητο του αδελφού του, σε άλλο αυτοκίνητο, πριν αυτό παραληφθεί για εξετάσεις από την Αστυνομία.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις εξετάσεις και ανακρίσεις, σε μια προσπάθεια να υπάρξει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργήσει οι διάφοροι ισχυρισμοί των συλληφθέντων.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα για την επταήμερη προσωποκράτηση του 44χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση