ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Drone View: Σεληνιακό τοπίο η Λευκωσία (βίντεο)

Στη σκόνη «βυθίστηκε» η πρωτεύουσα του νησιού μας

Newsroom K

Στη σκόνη «βυθίστηκε» η πρωτεύουσα του νησιού μας τις τελευταίες μέρες. Τα τελευταία 24ωρα η Λευκωσία κατακλύστηκε από σκόνη, φαινόμενο που έφερε πολλούς συμπολίτες μας σε δύσκολη θέση, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που έσπευσαν να πάνε στο νοσοκομείο λόγω αλλεργίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε με Drone από το κέντρο της πόλης δεν είναι εφικτό να δούμε ούτε τον Πενταδάχτυλο αλλά ούτε τα ψηλά βουνά του Τροόδους.

Το καταθλιπτικό τοπίο με την σκόνη να πνίγει όλη την πόλη, είναι ένα σκηνικό που δεν αρέσκεται να βλέπουν οι πολίτες της Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, λόγω του μικρού μεγέθους των εισπνεύσιμων αιωρούμενων σωματιδίων και της πιθανής αρνητικής επίδρασης τους στην ανθρώπινη υγεία, το κοινό και ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (παιδιά, ηλικιωμένοι και ασθενείς) συμβουλεύονται να αποφεύγουν να κυκλοφορούν σε ανοικτούς χώρους μέχρι να παρέλθει το φαινόμενο που παρατηρείται.
Επίσης, απαιτείται όπως οι εργοδότες λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα (οργανωτικά ή και τεχνικά), αφού εκτιμήσουν τους κινδύνους για τους εργοδοτούμενους που βρίσκονται σε ανοικτούς χώρους. Ακόμα, συστήνεται όπως οι εργαζόμενοι σε ανοικτούς χώρους χρησιμοποιούν κατάλληλα μέσα προσωπικής προστασίας.

Συμφώνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου, αύριο την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η σκόνη την Τρίτη αναμένεται να είναι αραιή. Ενώ την Τετάρτη η σκόνη αναμένεται να αποχωρήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X