ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εδώ έγινε η γκανγκστερική ληστεία - Μιλούσαν ρωσικά οι δράστες (φωτογραφίες)

Για τον τύπο των όπλων, οι θαμώνες είπαν πως πρόκειται για πυροβόλα όπλα, κυνηγετικό, αλλά και πιστόλι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/02), σε ιδιωτικό πάρτι Ρώσων στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό. Το πάρτι διοργανώθηκε σε υποστατικό το οποίο λειτουργούσε παλαιότερα ως ταβέρνα και πλέον ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστο Ανδρέου, οι θαμώνες που δέχθηκαν την επίθεση ανέφεραν πως οι τέσσερις δράστες μιλούσαν ρωσικά. Κοντά στην περιοχή που διαπράχθηκε η ληστεία εντοπίστηκε μια τσάντα η οποία ανήκει σε πρόσωπο που βρισκόταν στο πάρτι και αναμένεται να διενεργηθούν επιστημονικές εξετάσεις με στόχο να εντοπιστούν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες.

Από την πρώτη στιγμή η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και διεξάγονται οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας μέλη του εγκληματολογικού βρίσκονται στην περιοχή. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αξία των αντικειμένων που έκλεψαν οι δράστες, ενώ δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν όταν προέβαλαν αντίσταση στους δράστες οι οποίοι τους χτύπησαν με τα όπλα που κρατούσαν. Για τον τύπο των όπλων, οι θαμώνες είπαν πως πρόκειται για πυροβόλα όπλα, κυνηγετικό, αλλά και πιστόλι.

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 το βράδυ όταν οι τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στο υποστατικό καθώς διασκέδαζαν οι 30 θαμώνες πυροβολώντας στον αέρα, αναγκάζοντας τους να ξαπλώσουν στο έδαφος. Έπειτα τους έδεσαν με καλώδια και τους λήστεψαν. Συγκεκριμένα, έκλεψαν πορτοφόλια, τηλέφωνα και κλειδιά αυτοκινήτων.

Στις δηλώσεις του, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης σημείωσε ότι «ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην εξασφάλιση των στοιχείων όλων των παρευρισκόμενων στο συγκεκριμένο υποστατικό, έτσι ώστε αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν, στη βάση προτεραιοτήτων, να γίνουν, και εννοώ τις έρευνες για να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ως προς την εγκληματική αυτή ενέργεια».

Κληθείς να σχολιάσει τη βαρύνουσα σημασία που φαίνεται να δίνεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, με την παρουσία και του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας στη σκηνή, ο κ. Αγγελίδης είπε πως «το γεγονός ότι βρίσκεται η Αστυνομία εδώ ή η ΥΠΕΓΕ ή Ανώτατοι αξιωματικοί, είναι θέμα της διαδικασίας. Αντιλαμβάνεστε είναι μια περιοχή με συγκεκριμένα δεδομένα, που είναι σωστό, με βάση τα γεγονότα, να υπάρχει μια καλύτερη ενημέρωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση