ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Φιλίππου

Ήταν εκ των ιδρυτών ενός από τα ιστορικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου, το γραφείο Ι&Α Φιλίππου και έχει αφήσει μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά στον τόπο μας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Απεβίωσε ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Φιλίππου. Ο Φιλίππου ήταν εκ των ιδρυτών ενός από τα ιστορικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου, το γραφείο Ι&Α Φιλίππου και έχει αφήσει μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά στον τόπο μας.

Η ανακοίνωση ΕΤΕΚ 

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του, για δεκαετίες μέλους του, αγαπητού αρχιτέκτονα Ανδρέα Φιλίππου.

Ο Ανδρέας Φιλίππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 12 Φεβρουαρίου 2023 σε ηλικία 90 ετών, ήταν εξαίρετος αρχιτέκτονας, διεθνούς εμβέλειας. Ο εκλιπών ήταν εκ των ιδρυτών ενός από τα ιστορικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου, το γραφείο Ι&Α Φιλίππου, και έχει αφήσει μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά στον τόπο μας.

Ο θάνατος του αφήνει τεράστιο κενό στον τεχνικό κόσμο της Κύπρου, που γίνεται φτωχότερος, αλλά και στην κοινωνία της οποίας αποτέλεσε ενεργό και δραστήριο μέλος από διάφορες θέσεις στις οποίες υπηρέτησε. Ο Ανδρέας Φιλίππου ήταν πνεύμα ανήσυχο. Άνθρωπος με ευαισθησίες και έντονη καλλιτεχνική δράση.

Το ΕΤΕΚ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση