ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Φιλίππου

Ήταν εκ των ιδρυτών ενός από τα ιστορικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου, το γραφείο Ι&Α Φιλίππου και έχει αφήσει μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά στον τόπο μας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Απεβίωσε ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Φιλίππου. Ο Φιλίππου ήταν εκ των ιδρυτών ενός από τα ιστορικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου, το γραφείο Ι&Α Φιλίππου και έχει αφήσει μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά στον τόπο μας.

Η ανακοίνωση ΕΤΕΚ 

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του, για δεκαετίες μέλους του, αγαπητού αρχιτέκτονα Ανδρέα Φιλίππου.

Ο Ανδρέας Φιλίππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 12 Φεβρουαρίου 2023 σε ηλικία 90 ετών, ήταν εξαίρετος αρχιτέκτονας, διεθνούς εμβέλειας. Ο εκλιπών ήταν εκ των ιδρυτών ενός από τα ιστορικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου, το γραφείο Ι&Α Φιλίππου, και έχει αφήσει μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά στον τόπο μας.

Ο θάνατος του αφήνει τεράστιο κενό στον τεχνικό κόσμο της Κύπρου, που γίνεται φτωχότερος, αλλά και στην κοινωνία της οποίας αποτέλεσε ενεργό και δραστήριο μέλος από διάφορες θέσεις στις οποίες υπηρέτησε. Ο Ανδρέας Φιλίππου ήταν πνεύμα ανήσυχο. Άνθρωπος με ευαισθησίες και έντονη καλλιτεχνική δράση.

Το ΕΤΕΚ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση