ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σεμινάριο «Πώς αναπτύσσεται η επικοινωνία, ο λόγος και η ομιλία σε παιδιά με αυτισμό»

Οι στόχοι του Funraising Blue είναι η ενημέρωση, επίγνωση και μόρφωση της κοινωνίας μας στα θέματα του αυτισμού

Δελτίο Τύπου

Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising και τo Funraising Blue, διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Πώς αναπτύσσεται η επικοινωνία, ο λόγος και η ομιλία σε παιδιά με αυτισμό;» την Τετάρτη 13/2, στο Synergy Foundation στις 17:30 το απόγευμα.

Κεντρική ομιλήτρια του σεμιναρίου θα είναι η λογοθεραπεύτρια Μαρίνα Χαρή, η οποία θα μεταφέρει στο κοινό την απαραίτητη ενημέρωση όσον αφορά στην επικοινωνία, τον λόγο και την ομιλία των παιδιών με αυτισμό.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους γονείς και επαγγελματίες του χώρου, να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται τα παιδιά με αυτισμό και πώς αυτός επηρεάζει την ανάπτυξη της επικοινωνίας και του λόγου. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποιες είναι οι δεξιότητες που χρειάζεται να έχει ένα παιδί για να μπορέσει να έχει λειτουργική επικοινωνία.

Οι στόχοι του Funraising Blue είναι η ενημέρωση, επίγνωση και μόρφωση της κοινωνίας μας στα θέματα του αυτισμού. Η οργάνωση διαφόρων διαλέξεων, σεμιναρίων αλλά και βιωματικών εργαστηρίων, έχουν σκοπό να κατανοήσει ο κόσμος όσο το δυνατόν καλύτερα τι είναι ο αυτισμός και επομένως να είναι σε θέση να καταλάβει πώς λειτουργούν τα αυτιστικά άτομα, αλλά και να μπορέσει να δει μέσα από τα μάτια τους τον κόσμο, βοηθώντας τα να ενταχθούν ευκολότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 95504000.

Υποστηρικτές:
Σύνδεσμος για άτομα με Αυτισμό Κύπρου
Beautiful People
Synergy Foundation

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση