ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κέντρο διασκέδασης στον Πρωταρά: Άδεια λειτουργίας από τη Δευτέρα

Κέρδισαν την ένσταση που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες του υποστατικού

Newsroom K

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου εκδικάστηκε σήμερα η ένσταση που υπέβαλαν ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ως προς την εγκυρότητα προσωρινού διατάγματος αναστολής λειτουργίας του, που εξέδωσε το Δικαστήριο στις 9 Ιουνίου, αφού επανειλημμένως παραβίαζε τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Η ένσταση υποβλήθηκε λίγες μέρες μετά την έκδοση του προσωρινού διατάγματος αναστολής λειτουργίας του υποστατικού, ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία. Από το Δικαστήριο Αμμοχώστου αποφασίστηκε όπως αρθεί η προσωρινή αναστολή λειτουργίας του νυκτερινού μαγαζιού στο Πρωταρά, λόγω του ότι ο ιδιοκτήτης του εξασφάλισε πριν από λίγες ημέρες άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού και άδεια λειτουργίας από τον Δήμο Παραλιμνίου. Πλέον, το παραλιακό κέντρο διασκέδασης θα λειτουργεί κανονικά. Το Δικαστήριο αναμένεται τώρα να εκδικάσει μόνο τις καταγγελίες, που αφορούν μόνο τις παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία στις 9 Ιουνίου καταχώρησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, εναντίον των ιδιοκτητών του κέντρου αναψυχής, πέντε υποθέσεις που αφορούν αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και τέσσερις υποθέσεις αφορούν τη λειτουργία του υποστατικού χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες του υποστατικού καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία το τριήμερο του Κατακλυσμού πέντε φορές, ενώ παρά τις προειδοποιήσεις των μελών της Δύναμης, συνέχισαν να δείχνουν επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκάθαρσεως Νόμου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αναφορικά με υπόθεση καταγγελιών υποστατικού στην επαρχία Αμμοχώστου, που διενεργήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 5 και 8 Ιουνίου 2020, βάσει των οποίων εκδόθηκε προσωρινό διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του, σήμερα παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εκ μέρους της διεύθυνσης του υποστατικού σχετική άδεια λειτουργίας που εκδόθηκε στις 15/6/2020 από το Υφυπουργείο Τουρισμού και ως εκ τούτου το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν τίθεται λόγος παράτασης της ισχύος του προσωρινού διατάγματος.
Οι υποθέσεις για τις οποίες καταγγέλθηκε το υποστατικό (5 για το Νόμο περί Λοιμοκάθαρσης και 4 λειτουργία χωρίς σχετική άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού) ορίστηκαν από το Δικαστήριο για απάντηση στις 24/6/2020.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν στο πεδίο της αναβάθμισης και ανάπτυξης υποδομών που εξυπηρετούν την τουριστική ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ