ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστολή αλληλεγγύης προς τους Κύπριους νοσηλευτές από τον Σύνδεσμο Νοσηλευτών Κίνας

Η κινέζικη κυβέρνηση έλαβε συνολικά προστατευτικά μέτρα για καταπολέμηση της πανδημίας και έχει επιτύχει θετικά αποτελέσματα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τη στήριξη του προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών εκφράζει με επιστολή του, ο Κινέζικος Σύνδεσμος Νοσηλευτών.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Κινέζικου Συνδέσμου Χινχουάγκ Ου, ο σύνδεσμος παρακολουθεί στενά την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και την κατάσταση στην Κύπρο. Ο ιός, αναφέρει, δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα αλλά στις χειρότερες στιγμές αποκαλύπτεται η καλοσύνη των ανθρώπων.

Αναφέρει ότι η κινέζικη κυβέρνηση έλαβε συνολικά προστατευτικά μέτρα για καταπολέμηση της πανδημίας και έχει επιτύχει θετικά αποτελέσματα.

Τέλος, διαβεβαιώνουν για τη στήριξη του κινέζικου συνδέσμου προς τους Κύπριους συναδέλφους τους, σημειώνοντας ότι η αφοσίωση και σθένος των Κυπρίων νοσηλευτών στον αγώνα ενάντια του COVID-19 αναδεικνύει την επαγγελματικότητα και ηρωισμό τους.

Σε απαντητική επιστολή του, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών Ιωάννης Λεοντίου εκφράζει αλληλεγγύη προς τα μέλη του κινέζικου συνδέσμου, σημειώνοντας ότι η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι οι νοσηλευτές και μαίες παγκόσμια εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες όταν προσφέρουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτούς που επηρεάστηκαν από το COVID-19.

Σημειώνοντας ότι και η Κύπρος έχει επηρεαστεί επίσης από τον κορωνοϊό, ανέφερε ότι είναι μεγάλο βάρος στο σύστημα υγείας της Κύπρου. Αντλούμε δύναμη και ενθάρρυνση από το κινέζικο παράδειγμα, πρόσθεσε και εξέφρασε ευχαριστίες. Ευχαρίστησε, επίσης, για τη δωρεάν εξοπλισμού από την Κίνα την περασμένη εβδομάδα, όπως επίσης για τη χθεσινοβραδινή άφιξη ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων από τη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  |  Ασία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση