ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστρέφουν οι εκδρομείς - Επί ποδός η Αστυνομία

Μέλη της Τροχαίας θα βρίσκονται σε όλο το οδικό δίκτυο, με σκοπό την ασφαλή διακίνηση στους δρόμους, καθώς και την παροχή διευκολύνσεων προς τους οδηγούς

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος, αποτέλεσε και φέτος αφορμή για εορτασμούς σε όλες τις παράλιες πόλεις της Κύπρου, το τελευταίο τριήμερο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός λαμβάνοντας ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους, την ασφαλή διακίνηση στο οδικό δίκτυο και την παροχή κάθε είδους βοήθειας στο κοινό.

Σήμερα, με την ολοκλήρωση του εορταστικού τριημέρου, αναμένεται ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες η μαζική επιστροφή των εκδρομέων, από τις παράλιες περιοχές και την ύπαιθρο, προς τη Λευκωσία. Ως εκ τούτου αναμένεται να παρατηρηθεί ιδιαίτερα αυξημένη τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους.

Για το λόγο αυτό, μέλη της Τροχαίας θα βρίσκονται σε όλο το οδικό δίκτυο, με σκοπό την ασφαλή διακίνηση στους δρόμους, καθώς και την παροχή διευκολύνσεων προς τους οδηγούς.

Ωστόσο καλούνται και οι ίδιοι οι οδηγοί, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί στις διακινήσεις τους, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να τηρούν πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Επίσης γίνεται έκκληση προς το κοινό, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό όταν βρίσκεται στην ύπαιθρο, αφού ο κίνδυνος έκρηξης πυρκαγιών είναι εξαιρετικά μεγάλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση