ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έρχονται βροχές και χιόνια - Έτσι θα είναι ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα

Αναλυτικά η πρόγνωση

ΚΥΠΕ

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά, κυρίως στα ανατολικά και στα νότια παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και σταδιακά τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αργότερα τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίσει. Σχετικά σύντομα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά, κυρίως στο ανατολικό μισό, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά στις ψηλότερες κορυφές ενδέχεται να σχηματίζεται παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται, κυρίως σε βορειοανατολικές και ανατολικές περιοχές, να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα δυτικά παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το επόμενο τριήμερο, αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει άνοδο, ενώ μέχρι το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση