ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έτσι συνέλαβαν τα τρία άτομα με τις 300 χιλιάδες κροτίδες

Εντοπίστηκαν σε αποθήκη στον Ύψωνα

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό πέραν των 300 χιλιάδων κροτίδων σε εμπορευματοκιβώτιο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία για ναρκωτικά, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τα γραφεία εταιρείας στο Ζακάκι καθώς και αποθήκη που διατηρεί στην περιοχή του Ύψωνα, όπου αναμενόταν η εισαγωγή συγκεκριμένου εμπορευματοκιβωτίου.

Γύρω στις 9:30 το πρωί μεταφέρθηκε στον Ύψωνα εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο ερευνήθηκε στην παρουσία του υπεύθυνου της αποθήκης, όπου εντοπίστηκαν δυο παλέτα με κιβώτια που περιείχαν περίπου 303 χιλιάδες κροτίδες.

Μισή ώρα αργότερα έφτασαν στα γραφεία της εταιρεία, στο Ζακάκι, τρία πρόσωπα τα οποία μετά από διευθέτηση διαφόρων εγγράφων, μετέβησαν στην αποθήκη στον Ύψωνα για να παραλάβουν το συγκεκριμένο φορτίο, ωστόσο εντοπίστηκαν να περιφέρονται στη γύρω περιοχή.

Το όχημα τους ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για έναν 26χρονο και δυο 24χρονους, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν έγγραφα που σχετίζονταν με την εισαγωγή του περιεχομένου του εμπορευματοκιβωτίου.

Επίσης, στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 2.170 ευρώ και στην κατοχή ενός εκ των 24χρονων, χρηματικό ποσό 12.230 ευρώ καθώς και 5.235 τουρκικές λίρες. Τα χρήματα καθώς και άλλα τεκμήρια παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε πως στο εμπορευματοκιβώτιο υπήρχαν 300 χιλιάδες κροτίδες Barbarossa και 3 χιλιάδες κροτίδες άγνωστης ονομασίας, που επίσης παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση