ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έτσι θα γιορτάσει το καρναβάλι η Λεμεσός

Η ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Δήμος Λεμεσού, τιμώντας την παράδοση και στέλνοντας μήνυμα ελπίδας σε όλη την Κύπρο, διοργανώνει και φέτος σειρά εκδηλώσεων για τη μεγάλη λαϊκή γιορτή του Καρναβαλιού, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος της πόλης. Το Λεμεσιανό Καρναβάλι θα έχει μεν διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει τον ίδιο στόχο όπως κάθε χρόνο. Να προσφέρει στον κόσμο χαρά, διασκέδαση και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Ο Δήμος Λεμεσού, τιμώντας την παράδοση και στέλνοντας μήνυμα ελπίδας σε όλη την Κύπρο, διοργανώνει και φέτος σειρά εκδηλώσεων για τη μεγάλη λαϊκή γιορτή του Καρναβαλιού. Μια γιορτή που συνεχίζεται ανελλιπώς εδώ και πάνω από 100 χρόνια ανεξαρτήτως από τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες.

Φέτος, εν μέσω της πανδημίας, το Λεμεσιανό Καρναβάλι θα έχει μεν διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει τον ίδιο στόχο όπως κάθε χρόνο. Να προσφέρει στον κόσμο χαρά, διασκέδαση και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Με τρόπους συμβατούς στα επιδημιολογικά δεδομένα, ο Δήμος Λεμεσού αποδεικνύει ότι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς, οι παραδόσεις δεν εγκαταλείπονται, αλλά διατηρούνται ζωντανές και απευθύνονται σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής προέλευσης.

Με βάση τα μέχρι σήμερα επιδημιολογικά δεδομένα, έχουν προγραμματιστεί οι πιο κάτω εκδηλώσεις:

• Πέμπτη, 4 Μαρτίου: Έκθεση ΕΝΑΖ στο Δημοτικό Μέγαρο, Έκθεση Φωτογραφίας με ΦΕΚ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης και Έκθεση Γελοιογραφίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης

• Παρασκευή, 5 Μαρτίου: Εκδήλωση «Ήρταν οι σήκωσες» (σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο)

• Τρίτη, 9 Μαρτίου: Διαγωνισμός «Πελλόμασκας και Έξυπνης» με την συνοδεία του DJ MadMax (σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου)

• Παρασκευή, 12 Μαρτίου: Παράσταση στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο «Λες και ήταν χθες» (σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου)

• Σάββατο, 13 Μαρτίου: Βραδιά Κανταδόρων (σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου)

Σημειώνεται ακόμη ότι καθ' όλη την διάρκεια των Καρναβαλιού θα διεξάγεται στα δημοτικά σχολεία της πόλης μας διαγωνισμός ζωγραφικής. Επίσης, ο Δήμος Λεμεσού θα επιχορηγήσει τις δύο εκδηλώσεις που θα διοργανώσει, σε συνεργασία με το «Studio 8», για τους δημιουργούς αρμάτων του Καρναβαλιού, οι οποίες θα μεταδοθούν από το ΡΙΚ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση