ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξελίξεις με το «Δημητρούι» - Ξυπνά κάθε πέντε λεπτά

Βρίσκεται υπό αστυνομική φρούρηση

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Δημήτρης Ανδρονίκου, γνωστός ως «Δημητρούι», ο οποίος έγινε στόχος εγκληματικής ενέργειας το μεσημέρι της 23ης Απριλίου, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 24news από αστυνομική πηγή το «Δημητρούι» ξύπνησε από το κόμμα με τον ίδιο να παίρνει δυνατά παυσίπονα.

Οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του θεωρούνται κομβικές αφού μέχρι στιγμής, όπως πληροφορούμαστε, ο Ανδρονίκου ξυπνά κάθε πέντε λεπτά, ενώ βρίσκεται συνεχώς υπό αστυνομική φρούρηση.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα και το οποίο ισχύει μετά την εξέλιξη της υγείας του Ανδρονίκου, το θύμα της εγκληματικής ενεργείας, δεν είναι σε θέση ακόμη να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.

Εξάλλου ενώπιον δικαστηρίου θα οδηγηθούν οι δέκα συλληφθέντες αφού σήμερα θα αποφασιστεί αν θα εγκριθεί το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της προσωποκράτησής τους.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και πρόσωπο το οποίο εκτίει ποινή φυλάκισης 17 ετών για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε κατά του Νίκου Ροδοθέου, το Νοέμβριο του 2018.

Οι διωκτικές αρχές θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους πρόσωπα «κλειδιά». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισαν οι ανακριτές της υπόθεσης, φαίνεται πως ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστές είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Αγριεύει η μάχη για τα ηνία της νύχτας

Η απόπειρα φόνου του «Δημητρούι» ενίσχυσε το εμφυλιακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας για το ποιος θα καταλάβει την «εξουσία», μετά τη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι) τον περασμένο Οκτώβριο. Οι Αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό μετά το πρόσφατο χτύπημα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω εγκληματικές πράξεις το επόμενο διάστημα και στόχος είναι να αποτραπεί το εφιαλτικό αυτό σενάριο.

Από την πρώτη στιγμή της απόπειρας φόνου οι ανακριτές, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ήταν σχεδόν βέβαιοι πως πίσω από την εγκληματική ενέργεια βρίσκεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων της νύχτας που συχνά-πυκνά έχουν προστριβές μεταξύ τους, για θέματα προστασίας και άλλων διάφορων δραστηριοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση