ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:28
 

Φαίδωνας: Φυτεία ναρκωτικών σε δάσος της Πάφου - Άπρακτη η Αστυνομία

Συναντήσεις και κουμπαριές, ακόμα και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις

Newsroom K

Σε νέες σοβαρές καταγγελίες προέβη ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, σχετικά με το μέγα πρόβλημα της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στην Κύπρο και ειδικότερα στον δικό του Δήμο. Παράλληλα, καταγγέλλει ότι η Αστυνομία γνωρίζει, αλλά δεν προβαίνει σε κατασταλτικές ενέργειες για διάφορους λόγους, όπως είπε.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active FM το πρωί της Τρίτης 2 Οκτωβρίου, ο κ. Φαίδωνος κατήγγειλε ότι σε δασική περιοχή της κοινότητας Πελαθούσας στην Πάφο, υπάρχει φυτεία ναρκωτικών, για την οποία η Αστυνομία γνωρίζει. Ο δήμαρχος είπε ότι ευελπιστεί πως, μετά την δημόσια αυτή καταγγελία του, θα αυξηθούν οι πιθανότητες η ΥΚΑΝ να πράξει τα δέοντα.

Παράλληλα, σχετικά με την επαρχία Πάφου, ο κ. Φαίδωνος είπε ότι στην κοινότητα Μουττάλου, γινόταν εμπόριο ναρκωτικών μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα, επικαλούμενος διασταυρωμένες πηγές του. Εξάλλου, συνεχίζεται το εμπόριο και στην Χλώρακα, ενώ παράνομες δραστηριότητες μεταφέρθηκαν και στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, σε συγκεκριμένη αποθήκη.

Ως επιτυχία, ωστόσο, χαρακτήρισε το γεγονός ότι «ξεριζώθηκαν» δύο νυχτερινά κέντρα όπου γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στην επαρχία Πάφου.

Συναντήσεις και κουμπαριές

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος έκανε αναφορά και σε συναντήσεις μελών της Αστυνομίας με εμπόρους ναρκωτικών, ακόμα και κουμπαριές, μεταξύ τους, με πρόφαση την εξασφάλιση πληροφοριών για την δράση του υποκόσμου. Τέτοιου είδους συναντήσεις, διευκρίνισε, γίνονται ακόμα και μέσα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις. Παρ' όλ' αυτά, η πρακτική αυτή, μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα απέφερε, καθώς πληροφορίες λάμβαναν οι έμποροι των ναρκωτικών, ώστε να οργανώνουν τις επόμενες τους κινήσεις.

Οι έμποροι, ωστόσο, έδιναν πληροφορίες στην ΥΚΑΝ, μόνον όταν ξεσπούσε κάποια διαμάχη μεταξύ φατριών και ήθελε η μια να «καρφώσει» την άλλη, είπε ο κ. Φαίδωνος.

Τέλος, ανέφερε ότι σε περιόδους προαγωγών, ως εκ θαύματος, αξιωματικοί σημείωναν επιτυχίες, μετά από πληροφορίες που τους έδινε ο υπόκοσμος, που ήθελε να τους διατηρήσει σε σημαντικές θέσεις στην Αστυνομία, για ίδιον όφελος.

Πηγή: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Από τους αμπάλατους λαϊκιστές της βουλής άρχισαν τα δεινά όταν αρνήθηκαν την φορολογία 15% επί των καταθέσεων ...»
Αρμαγεδών  |  19:30

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«κ. Κούμα Αν τα καταφέρετε και με το σύστημα του ΓΕΣΥ, αυτό θα είναι το τρίτο λογισμικό σύστημα που ...»
Έλενα Νεοκλέους  |  10:28

Κάλεσμα Ακιντζί για άτυπη διάσκεψη

«O κύριος His Master`s Voice έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μας δουλεύει! Ακιντζί εφέντημ, τζύλα το ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Kύριε Ντόμπρο Κελαήδη, αυτός είναι ο Άντρος Κυπριανού!!! »
ΑΚΑ  |  09:35

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X