ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Για 7η χρονιά η ΕΚΟ Κύπρου διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

Στο πλαίσιο του ΕΚΟ Safe Rider Club, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11 & 12 Μαΐου, στην πίστα Achna Speedway στη Λάρνακα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εάν είσαι μοτοσικλετιστής τότε αυτό σε ενδιαφέρει.

Το EKO Safe Rider Club σου δίνει την ευκαιρία να λάβεις μέρος στα εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T, που διοργανώνει για 7η χρονιά η ΕΚΟ Κύπρου. Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του City’s A.R.T. σχετικά με ζητήματα ασφάλειας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, με απώτερο στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο.

Το διήμερο 11 & 12 Μαΐου, οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα σε περιμένουν στη πίστα Achna Speedway στη Λάρνακα για να ενημερώσουν σχετικά με τη σωστή οδήγηση.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στη σελίδα Facebook της ΕΚΟ Κύπρου και μάθε τα πάντα γύρω από την ασφαλή οδήγηση και τη διόρθωση τεχνικών.

Ο ΣΠΟΡ FM 95 θα συμμετέχει στο τελευταίο σεμινάριο, την Κυριακή 12 Μαΐου.

Η εκπομπή THE MARSALS, με τον Αντώνη Κρητικό και τον Παντελή Δρουσιώτη, θα είναι εκεί με ένα γεμάτο δίωρο LIVE LINK, από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00, από την πίστα ACHNA SPEEDWAY, έτσι ώστε να σας μεταφέρουν τα μυστικά για τη σωστή και ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας.

Την Κυριακή 12 Μαΐου, από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00, στην πίστα ACHNA SPEEDWAY με τον ΣΠΟΡ FM 95, τους MARSHALS και την ΕΚΟ ΚΥΠΡΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση