ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γονείς: Αναμένουν την πειθαρχική έρευνα για τον διευθυντή - εικαστικό

Ευελπιστούν ότι οι διαδικασίες δεν θα είναι χρονοβόρες, για να επανέλθει το συντομότερο η ομαλή λειτουργία του Περιφερειακού Γυμνασίου της Επαρχίας Λευκωσίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Oι οργανωμένοι γονείς Μέσης θα αναμένουν τα αποτελέσματα από την πειθαρχική έρευνα που θα διενεργήσει το Υπουργείο Παιδείας, «ευελπιστώντας ότι οι διαδικασίες δεν θα είναι χρονοβόρες, για να επανέλθει το συντομότερο η ομαλή λειτουργία του Περιφερειακού Γυμνασίου της Επαρχίας Λευκωσίας», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση με αφορμή τα έργα τέχνης εκπαιδευτικού που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων.

Στην ανακοίνωση, καταθέτουν τον προβληματισμό τους «για τα λανθασμένα μηνύματα που μπορεί να μεταδώσει στη συνέχεια μέσα στη σχολική του μονάδα ένας λειτουργός της εκπαίδευσης, έστω και με δημοσιεύσεις σε προσωπικό του λογαριασμό». Αναφέρουν ότι αναμφίβολα όπως και όλη η κοινή γνώμη έτσι και οι οργανωμένοι γονείς, βρέθηκαν προ εκπλήξεως από τις εικόνες με τη δημοσίευση των πινάκων.

«Ξεκαθαρίζουμε εκ το προτέρων ότι δεν έχουμε δικαίωμα να περιορίσουμε τα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης, αλλά παράλληλα καταθέτουμε τον προβληματισμό μας για τα λανθασμένα μηνύματα που μπορεί να μεταδώσει στη συνέχεια μέσα στη σχολική του μονάδα ένας λειτουργός της εκπαίδευσης, έστω και με δημοσιεύσεις σε προσωπικό του λογαριασμό. Παράλληλα όμως είναι καθήκον μας να διεκδικούμε από το Δημόσιο Σχολείο να καλλιεργεί τη γνώση και τις διαχρονικές αξίες στα παιδιά μας, όπως τον σεβασμό, να τους μαθαίνει για τη θρησκεία, τα ήθη και έθιμα, την ιστορία και τις παραδόσεις και να διαμορφώνει το ήθος τους», αναφέρεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση