
Kathimerini.com.cy
Υπόθεση φόνου γυναίκας, 34 ετών στη Χλώρακα διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Όπως δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, άνδρας φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη συμβία του το απόγευμα της Κυριακής.
Επιχείρησε να σκοτώσει και το 14χρονο παιδί της 34χρονης
Σε προκαταρκτικό στάδιο βρίσκονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία με θύμα 34χρονη και την απόπειρα φόνου 14χρονου, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου, προσθέτοντας πως ακόμη είναι πρόωρο να γίνει αναφορά σε διαλεύκανση των αιτίων.
Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, γύρω στις 17:30 της Κυριακής διεπράχθη φόνος με θύμα 34χρονη και απόπειρα φόνου με θύμα 14χρονο στη Χλώρακα.
Φερόμενος ως δράστης είναι ο συμβίος της δολοφονηθείσας, ηλικίας 53 χρόνων, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε από μέλη της Αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου.
Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε και ο 14χρονος, ο οποίος είναι γιος της δολοφονηθείσας. Ο 14χρονος φέρεται να τραυματίστηκε από τον 53χρονο στην προσπάθεια του να τον αποτρέψει να τραυματίσει τη μητέρα του.
Η σκηνή, είπε ο κ. Νικολάου, έχει αποκλειστεί και αναμένεται άφιξη ιατροδικαστών και μελών της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομία για συνέχιση των εξετάσεων.
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο φερόμενος ως δράστης δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν, ωστόσο, όπως είπε, αυτό θα διερευνηθεί περαιτέρω.
Πληροροφίες από ΚΥΠΕ