ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιδού η επιστολή των δικηγόρων της Αριστοτέλους

Μετά το σάλο που ξέσπασε, οι δικηγόροι της κας. Αριστοτέλους έδωσαν δια χειρός στη Νομική Υπηρεσία, υλικό με στοιχεία και ονόματα τα οποία ενισχύουν τη θέση της

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Μέσω e-mail έγινε η επίσημη καταγγελία, της Διευθύντριας των Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, κατά Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας.

Μετά το σάλο που ξέσπασε, οι δικηγόροι της κας. Αριστοτέλους έδωσαν δια χειρός στη Νομική Υπηρεσία, υλικό με στοιχεία και ονόματα τα οποία ενισχύουν τη θέση της, ότι δηλαδή ο αξιωματικός αντάλλαζε μέσω εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, μηνύματα με τον κατάδικο.

Έπειτα από την επίσημη καταγγελία της στη Νομική Υπηρεσία το πρωί της Δευτέρας, η κα Αριστοτέλους έφθασε στις φυλακές όπου φανερά συγκινημένη δήλωσε αρχικά ότι νιώθει περήφανη για τα όσα κατάφεραν όλοι μαζί στα οκτώ χρόνια εργασίας της στις φυλακές, λέγοντας πως όλα αυτά την έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Η κα. Αριστοτέλους δήλωσε ότι οι δικηγόροι της υπέβαλαν δια χειρός στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας τις καταγγελίες συνοδευόμενες με όλα τα σχετικά έγγραφα όσον αφορά ενέργειες Ανώτατου Αξιωματικού, οι οποίες σκοπό είχαν, όπως είπε, να την πλήξουν και οι οποίες συνιστούν κατάφορη πράξη διαφθοράς.

Ζήτησε το διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή δηλώνοντας πως οι ενέργειες που έχουν καταγγελθεί είναι πολύ σοβαρές και όπως ο κάθε πολίτης, ζητεί την πλήρη διερεύνησή τους.

Τόνισε ότι ο Ανώτατος Αξιωματικός θα πρέπει άμεσα να τεθεί σε διαθεσιμότητα εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης και τη δυνατότητα παρέμβασης στη διαδικασία των ερευνών.

Σε ερώτημα δημοσιογράφου εάν σε περίπτωση που δεν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έχει σκοπό να θέσει την παραίτησή της, η κα. Αριστοτέλους δήλωσε: «Θα το δούμε στην εξέλιξη της υπόθεσης, μιλούμε για ένα ανώτερο αξιωματικό, ο οποίος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες και τα καθήκοντά του, καταχρώμενος τις εξουσίες του».

Αυτούσια η επιστολή που στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ.Γιώργο Σαββίδη μέσω των δικηγόρων της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους και της Ανώτερης Λειτουργού των Κεντρικών Φυλακών Αθηνάς Δημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση