ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καιρός οι ασφαλιστικές να γίνουν πιο προσιτές

Η Gan Direct, φαίνεται ότι έχει το θέμα λυμένο. Ήδη, προσφέρει το δικό της πρόγραμμα υγείας, το Direct Care, με σημαντικά χαμηλό ασφάλιστρο

Δελτίο Τύπου

Το Γενικό Σύστημα Υγείας είναι εδώ, είναι λειτουργικό με όλες του τις αδυναμίες και πιθανότατα η δεύτερη φάση του να εξελιχθεί εξίσου ομαλά. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι ποιος θα είναι ο ρόλος των ασφαλιστικών εταιρειών στο νέο περιβάλλον της υγείας που διαμορφώνεται;

Η ανάγκη για κάθε σύγχρονο ασφαλιστικό οργανισμό είναι διπλή: Πρώτον να συμπληρώσει υπηρεσίες που δεν παρέχονται. Δεύτερον να καλύψει το κενό της ποιότητας που αναπόφευκτα δημιουργεί ένα μαζικό σύστημα που λειτουργεί στη λογική των μέσων όρων, τόσο στην περίθαλψη όσο και στην εξυπηρέτηση που απολαμβάνει ο πελάτης.

Το ζητούμενο είναι μια μοντέρνα ασφαλιστική πρόταση που στοχεύει να έχει στη διάθεση του πελάτη το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φροντίδας. Η σύγχρονη, λοιπόν, πρόκληση για τις ασφαλιστικές του κλάδου υγείας είναι αυτή: να κατορθώσει να προσφέρει μια πρόταση τέτοια που να πείσει τον πολίτη να διπλασιάσει τις δαπάνες για την υγεία του.

Με δεδομένο ότι ο πελάτης ήδη κάθε μήνα υποχρεούται να πληρώνει «προκαταβολικά» τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας του, η ασφαλιστική πρέπει να «αντεπιτεθεί» με μια πρόταση την οποία ο καταναλωτής δεν θα μπορεί να αρνηθεί.
Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: είτε με παροχή πλούσιων και πολυτελών υπηρεσιών, ένα πεδίο που εκ των πραγμάτων το δημόσιο σύστημα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί, είτε μια πρόταση με ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο, έτσι ώστε ο πολίτης να θεωρήσει ότι αξίζει τον κόπο η έξτρα οικονομική θυσία.

Οι δύο αυτοί τρόποι αντανακλούν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες στην ασφαλιστική αγορά και οδηγούν σε δύο διαφορετικές στρατηγικές.
Η πρώτη διασφαλίζει ξενοδοχειακού τύπου πολυτέλειες και απευθύνεται σε ένα περιορισμένο, εκλεκτό κοινό που μπορεί να τις πληρώσει.
Η δεύτερη διαμορφώνει τα κόστη της με τέτοιο τρόπο που το ασφάλιστρο της περίθαλψης να λαμβάνει υπόψη του τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες και αντοχές του μέσου ανθρώπου. Ένα ασφαλιστικό προϊόν προσιτό, για τους πολλούς.  Οι ασφαλιστικές εταιρείες άρχισαν σταδιακά να παίρνουν θέση σε αυτό το επιχειρηματικό δίλημμα.

Η Gan Direct, φαίνεται ότι έχει το θέμα λυμένο. Ήδη, προσφέρει το δικό της πρόγραμμα υγείας, το Direct Care, με σημαντικά χαμηλό ασφάλιστρο. Με μεγάλη παράδοση χαμηλών τιμών και ευελιξίας, η Gan Direct δεν διστάζει να διαλέξει πλευρά. Όπως λένε στελέχη της: «Η θέση μας στα ασφαλιστικά προϊόντα υγείας είναι στην ίδια γραμμή με τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας: ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε τιμή τόσο προνομιακή που δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι να συνδυάζουμε τρεις άξονες που μέχρι σήμερα θεωρούνταν αλληλοαναιρούμενοι: τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση. Να απευθυνόμαστε σε όλους, προσφέροντάς τους μια ολοκληρωμένη πρόταση που εξασφαλίζει ασφάλεια και απόλυτη ηρεμία».

Για την Gan Direct, η αγορά μιας σωστής Ασφάλειας Υγείας δεν χρειάζεται να είναι μια επίπονη ή ακριβή διαδικασία. Με απλά βήματα και λίγα κλικ καθένας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς, σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς λίστες αναμονής και ουρές.

Με ένα μικρό αφαιρετέο ποσό απαλλαγής το οποίο ο πολίτης επιλέγει, το Direct Care, με χαμηλό ασφάλιστρο, παρέχει τη δυνατότητα πλήρους νοσηλείας στην κλινική της επιλογής του, στη γεωγραφική περιοχή της επιλογής του.

Αλλά και στην εξωνοσοκομειακή, πρωτοβάθμια φροντίδα, το Direct Care συμπληρώνει βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το ΓεΣΥ οι οποίες δεν καλύπτονται από το δημόσιο σύστημα υγείας: Δεύτερη γνώμη, επισκέψεις πέρα από το όριο, επισκέψεις κατ’ οίκον, εξετάσεις και παραπεμπτικά για νοσηλεία στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Για τον μέσο πολίτη που αναζητά ασφάλεια, ποιότητα και οικογενειακή γαλήνη χωρίς να αιμορραγήσει οικονομικά, η Ασφάλεια Υγείας DirectCare της Gan Direct είναι μια λύση που αξίζει να αναζητήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ