ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καταγγελία: Yποψήφιος βουλευτής δέχεται απειλές για τη ζωή του

Ενώπιον της Αστυνομίας η υπόθεση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές και μέλος της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα και εμμέσως πλην σαφώς κατά της ζωής του. Η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κόμμα για τα Ζώα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές και μέλος της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα και εμμέσως πλην σαφώς κατά της ζωής του.

Άμεση ήταν η απάντηση του κόμματος. Ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες το μέλος μας έδωσε σχετική κατάθεση στην αστυνομία καταθέτοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την αστυνομία να προχωρήσει στις σχετικές έρευνες με σκοπό να στοιχειοθετηθεί υπόθεση και ο/η ένοχος/η να οδηγηθούν εκεί και όπως τους αξίζει.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δεν πρόκειται να σιωπήσει, δεν πρόκειται να σταματήσει να μάχεται με ζήλο και πάθος για τις αρχές και αξίες, τους σκοπούς και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, των ΖΏΩΝ και της ΦΥΣΗΣ.

Εάν κάποιοι ενοχλούνται για την δράση του κόμματος ας μην κρύβονται μέσα στην ομίχλη και το σκοτάδι. Ας βγουν φανερά και με διαφάνεια να μας πουν δημόσια αυτά που ίσως τους ενοχλούν και εμείς ως κόμμα θα απαντήσουμε δημοκρατικά για να μπορούν και οι πολίτες που είναι ο τελικός αποδέκτης να κρίνει και να μας κρίνει.

Οι οποιεσδήποτε απειλές κατά των μελών ή στελεχών ή υποψήφιων βουλευτών δεν μας φοβίζουν, αλλά αντίθετα μας ενδυναμώνουν και μας παθιάζουν ακόμα περισσότερο γιατί καταλαβαίνουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι το σωστό γιατί « όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά.»

Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε την αστυνομική δύναμη Κύπρου για την άμεση ανταπόκριση της και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση