ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταγγέλθηκαν μπαράκια, ταβέρνα και καφενείο λόγω μη τήρησης των μέτρων

Στην Πάφο έγιναν και πέντε καταγγελίες κέντρων και υποστατικών για διάφορες άλλες παραβάσεις οχληρίας, λειτουργίας χωρίς άδεια ποτού και χωρίς άδεια μουσικής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε 479 ελέγχους υποστατικών και 7 καταγγελίες προσώπων παγκύπρια, προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων συμμόρφωσης με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται σε διάφορα υποστατικά και χώρους εστίασης για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στην Πάφο έγιναν 3 καταγγελίες που αφορούσαν μια ταβέρνα όπου δεν υπήρχαν οι απαραίτητες σημάνσεις, ένα μπαρ όπου υπήρχε μεγαλύτερος αριθμός θαμώνων από ό,τι προβλέπεται στο σχετικό διάταγμα του Υπουργού Υγείας σε εξωτερικό χώρο και ένα μπαρ όπου εντοπίστηκε υπάλληλος να μην χρησιμοποιεί προστατευτική μάσκα και γάντια.

Στην Αμμόχωστο, σε έλεγχο που έγινε σ’ καφενείο, καταγγέλθηκε ο ιδιοκτήτης και υπάλληλος του υποστατικού επειδή δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα.

Στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν δύο μπαρ όπου υπήρχε μεγαλύτερος αριθμός πελατών στους εξωτερικούς τους χώρους από ό,τι προβλέπεται από το σχετικό διάταγμα.

Σύμφωνα με το τελευταίο διάταγμα και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας «ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά μέτρα κάθε υποστατικού, ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να εξυπηρετούνται δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 75 άτομα σε εσωτερικό χώρο και τα 150 άτομα σε εξωτερικό χώρο».

Εξάλλου, στην Πάφο έγιναν και πέντε καταγγελίες κέντρων και υποστατικών για διάφορες άλλες παραβάσεις οχληρίας, λειτουργίας χωρίς άδεια ποτού και χωρίς άδεια μουσικής στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.

Επίσης στο ένα εξ αυτών με δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην κατάσχεση των μεγαφώνων και των οινοπνευματώδη ποτών, με αποτέλεσμα αυτό να κλείσει και να τερματίσει τη λειτουργία του.

Η συντονισμένη επιχείρηση έγινε από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ( ΟΠΕ), Υγειονομικούς Λειτουργούς, Εκπρόσωπο του Υφυπουργείου Τουρισμού, μέλη του Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ( ΑΔΕ), μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ( ΥΑΜ) και μέλη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίου ( ΔΑΣΑ) .

Επίσης, εκτός από τις καταγγελίες των οκτώ κέντρων αναψυχής, προέκυψαν 67 τροχαίες καταγγελίες και τρεις κατακρατήσεις οχημάτων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν στο πεδίο της αναβάθμισης και ανάπτυξης υποδομών που εξυπηρετούν την τουριστική ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ