ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταρρακτώδεις βροχές - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οι βροχές που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές γύρω στις 3.50 το απόγευμα, επηρεάζουν την κυκλοφορία κυρίως στους αυτοκινητοδρόμους. Στις αστικές περιοχές περιοχές δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στους αυτοκινητοδρόμους, Λευκωσίας-Λάρνακας και Λευκωσίας-Λεμεσού, ιδιαίτερα στις περιοχές Λυμπιών, Αλάμπρας και Μονής, λόγω έντονης βροχόπτωσης, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, είναι περιορισμένη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και να παρατητείται συμφόρηση της κυκλοφορίας.

Στις αστικές περιοχές δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, υπενθυμίζεται ωστόσο ότι, στην Αμμόχωστο, στον δρόμο Πρωταρά-Κάβο Γκρέκο, έχει προκληθεί καθίζηση εδάφους σε δύο σημεία του δρόμου, που έχουν σηματοδοτηθεί. Στη Λάρνακα, ο δρόμος από τη λεωφόρο Αρτέμιδος προς το Τέμενος Χαλά Σουλτάν “ΤΕΚΚΕ”, παραμένει κλειστός λόγω συσσώρευσης νερού.

Στις ορεινές περιοχές επίσης της Μόρφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, παρά τη βροχόπτωση που σημειώνεται σε διάφορες περιοχές. Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.
Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση