ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατάσχεση 200 λίτρων καυσίμων στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου

Συνελήφθη 80χρονος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σημαντική ποσότητα παράνομων καυσίμων εντόπισαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων την Πέμπτη στο σημείο διέλευσης Αγίου Δομετίου, κατά τη διάρκεια συνήθων ελέγχων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, ανακόπηκε όχημα το οποίο οδηγούσε 80χρονος άνδρας και κατά τον έλεγχο του οχήματος, οι λειτουργοί εντόπισαν στον αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος δέκα πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 20 λίτρων το καθένα, τα οποία περιείχαν συνολικά 200 λίτρα καυσίμων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Τελωνείο, κατασχέθηκαν 160 λίτρα πετρελαίου και 40 λίτρα βενζίνης, ποσότητα που θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλη και εκτός των επιτρεπόμενων ορίων για ιδιωτική μεταφορά.

Ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ τόσο τα δοχεία με το περιεχόμενό τους όσο και το όχημα, ως μέσο μεταφοράς των καυσίμων, κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο 80χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς έγινε αποδεκτό αίτημά του για εξώδικο συμβιβασμό. Για την υπόθεση κατέβαλε το ποσό των 1.000 ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ