ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταχωρείται η πρώτη υπόθεση για σεξουαλική παρενόχληση μετά το σάλο

Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο έχει καταγγελθεί για τέσσερις σοβαρές περιπτώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγείται υπόθεση που αφορά σεξουαλική παρενόχληση αθλήτριας ή αθλητριών οι οποίες είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες ενώπιον της Αστυνομίας μετά που ξέσπασε ο σάλος στην Ελλάδα.

Οι καταγγελίες που είχαν γίνει αφορούσαν προπονητή του στίβου στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ» ο σχετικός φάκελος από πλευράς Αστυνομίας ολοκληρώθηκε και προωθήθηκε στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Νομική Υπηρεσία μετά τη μελέτη του φακέλου έδωσε οδηγίες για καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας οι καταγγελίες που είχαν γίνει αφορούσαν προπονητή του στίβου στην επαρχία Λάρνακας.

Πρόκειται για τέσσερις σοβαρές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως λέγεται, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν οι καταγγελίες έγιναν από ένα πρόσωπο ή περισσότερα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία πρόκειται για παλαιότερες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης οι οποίες τότε δεν είχαν καταγγελθεί. Η καταχώρηση υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης λέγεται πως θα ανοίξει το δρόμο και για άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται στο στάδιο συλλογής στοιχείων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση