ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτικών σφραγιστικών επιδιορθώσεων του οδοστρώματος.

Newsroom K

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Πέμπτη, 18 Απριλίου.

Ωστόσο, γύρω στις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτικών σφραγιστικών επιδιορθώσεων του οδοστρώματος.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από το ύψος Χοιροκοιτίας μέχρι και τον κόμβο Ζυγίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 3.00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μία λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 200 μέτρων περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην επαρχία Αμμοχώστου, από χθες Τετάρτη, εκτελούνται οδικές εργασίες σε τμήματα του δρόμου Σωτήρας – Αγίας Θέκλας, από τη συμβολή του με την οδό Δημοκρατίας και για απόσταση 1,4 χιλιομέτρων περίπου.

Λόγω των έργων, το πιο πάνω τμήμα του δρόμου θα παραμείνει κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μία εβδομάδα.

Στην επαρχία Πάφου, συνεχίζονται οι εργασίες ενοποίησης του Αρχαιολογικού Χώρου Κάτω Πάφου, με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστός ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ της πλατείας του Αρχαιολογικού χώρου, στο τμήμα από την λεωφόρο Αποστόλου Παύλου, μετά από τον κυκλικό κόμβο, μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Σολομωνής.

Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Αγίων Αναργύρων, Αγαπήνωρος και Αγίου Αγαπητικού.

Οι εργασίες θα συνεχίζονται μέχρι και τις 22 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου, παρά την Πέτρα του Ρωμιού, λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών, τμήμα του δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό, ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός 200 μέτρα περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου.

Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με το συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού.

Οι εργασίες αποκατάστασης στο δρόμο αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X