ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Kλειστή από 21 -22 Σεπτεμβρίου η οδός Διογένους στην παλιά Λευκωσία

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύουν διαφορετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΚΥΠΕ

Στο πλαίσιο των εργασιών για την αποκατάσταση του κτηρίου Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 η ώρα 7:00π.μ. μέχρι και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 η ώρα 15:00 η οδός Διογένους, στην εντός των τειχών πόλη, θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύουν διαφορετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως για τη διακίνηση από δυτικά προς ανατολικά της παλιάς πόλης, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Τρικούπη – Διονύσου – Πλ. Δημαρχίας και Παλιάς Ηλεκτρικής με κατεύθυνση την οδό Πενταδακτύλου. Αντίστοιχα, με κατεύθυνση προς την οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Αισχύλου – Αγίου Σάββα – Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς.

Επίσης, για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται μέσω των οδών Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς – Ισαακίου Κομνηνού.

Ακόμα για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Νικηφόρου Φωκά – οδός Αγίου Αντωνίου – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τυλληρίας.

Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Τυλληρίας – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Ζήνωνος Κιτιέως – οδός Αδαμάντιου Κοραή – οδός Νικηφόρου Φωκά, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση, ότι το κτήριο της Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου θα φιλοξενήσει λειτουργίες του Κέντρου Αριστείας στην Έρευνα και στην Καινοτομία CYENS (πρώην RISE) και εντάσσεται στις προτεραιότητες της στρατηγικής του Δήμου Λευκωσίας για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη για την προώθηση της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της Αγοράς θα φιλοξενηθούν πέραν των εργαστηρίων και των χωρών επίδειξης εφαρμογών, κοινοί χώροι εργασίας, χώρος σεμιναρίων, στούντιο πολυμέσων, εργαστήριο κατασκευών (fabrication lab), χώρος ηλεκτρονικών προτύπων κ.α., καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση