ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Έσκασε λάστιχο φορτηγού

Στο σημείο η Αστυνομία για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Λάστιχο έσκασε σε δύο νταλίκες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου και ως εκ τούτου να κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύφος της Μονής στη Λεμεσό προς Λευκωσία για λόγους ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Μονής, στη Λεμεσό, μετά την ακινητοποίηση δύο φορτηγών οχημάτων, σε σημείο του δρόμου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο νταλίκες, που έχουν ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού έσκασε λάστιχο τροχού τους. Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο ακινητοποίησης των δύο φορτηγών. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση