ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κοσμοσυρροή στο Τρόοδος - 59 καταγγελίες από την Αστυνομία

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας οι πολίτες μπορούν να μεταβούν στο Τρόοδος μόνο για σκοπούς άθλησης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με σύμμαχο τον καιρό, πολίτες από διάφορες πόλεις εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και μετέβησαν το Σάββατο 23/1, στο χιονισμένο Τρόοδος προφανώς, στέλνοντας τον αριθμό 6 (σκοπούς άθλησης) στο 8998.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πλατεία του Τροόδους επικρατούσε κοσμοσυρροή ενώ παρατηρήθηκε και κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας αλλά και από την Αστυνομία οι πολίτες μπορούν να μεταβούν στο Τρόοδος μόνο για σκοπούς άθλησης (λ.χ. περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία), ενώ απαγορεύεται ο χιονοπόλεμος και άλλα συναφή.

Η Αστυνομία προχώρησε στην καταγγελία 21 πολιτών για περί λοιμοκάθαρσης νόμου, 34 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα και 4 καταγγελίες για πλανοδιοπώληση.

Επιτρέπεται και το σκι

Στο Τρόοδος όμως, είναι πολλοί και αυτοί που μετέβαιναν για σκι. Οι χιονοδρομικές πίστες της περιοχής, βάσει Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, είναι κλειστές, άρα δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κόσμο.

Ωστόσο, μπορεί κάποιος να κάνει σκι στην περιοχή; Η απάντηση είναι «ναι».

Σύμφωνα με ενημέρωση της ιστοσελίδας μας από την Αστυνομία, το σκι επιτρέπεται στην περιοχή αφού θεωρείται αθλητική δραστηριότητα, ωστόσο πρέπει να γίνεται υπό τον περιορισμό των δύο ατόμων. Όπως και η κάθε σωματική άσκηση, βάσει του τι προνοεί το Διάταγμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση