ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άλλαξε πόστο μονάδα δειγματοληψίας μετά τις διαμαρτυρίες μαθητών και γονέων

Αρχικά βρισκόταν στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο

ΚΥΠΕ

Σε άμεσες διευθετήσεις προχώρησε το Υπουργείο Υγείας για την μετακίνηση της μονάδας δειγματοληψίας που λειτουργούσε στο Γυμνάσιο του Αγίου Θεοδώρου μέχρι χτες το πρωί, με την μετακίνηση της στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας η μονάδα δειγματοληψίας που βρισκόταν στο Γυμνάσιο Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο μεταφέρθηκε από χτες το απόγευμα και συνεχίζει και σήμερα την λειτουργία της δίπλα από το χώρο στάθμευσης στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Οι άμεσες διορθωτικές κινήσεις έγιναν μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή της κλειστής αίθουσας αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Αγίου Θεοδώρου για την διενέργεια rapid test, από τους μαθητές και τους οργανωμένους γονείς. Χτες επί τούτου ως μέτρο αντίδρασης οι μαθητές απείχαν δύο ώρες από τα μαθήματα τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Γυμνασίου Αγίου Θεοδώρου Γεώργιος Γεωργίου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους αρμόδιους φορείς που έστω και την υστάτη εισακούστηκαν οι φωνές των παιδιών και παραδόθηκε η αίθουσα πολλαπλής χρήσης που χρησιμοποιείτο για τη διενέργεια rapid test, πίσω στο σχολείο.

Ο κ. Γεωργίου είπε επίσης πως η αίθουσα είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του αθλητικού Γυμνασίου της Πάφου που είναι το Γυμνάσιο του Αγίου Θεοδώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  |  Πάφος  |  Coronavirus  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση