ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανακαλείται μεμονωμένη ποσότητα σοκολάτας Oreo Lacta

Οι παρτίδες που ανακαλούνται

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προληπτική ανάκληση μεμονωμένης ποσότητας προϊόντος λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος

  • Προϊόν: Μπάρα Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμμ..
  • Αριθμός παρτίδων: OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024
  • Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ OREO, LACTA, ή ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ της MONDELĒZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Η CTC ARGOSY, με την ιδιότητα του εισαγωγέα-διανομέα των προϊόντων της εταιρείας Mondelēz Ελλάς Α.Ε., κοινοποιεί την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και έχοντας ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, με δική της πρωτοβουλία ανακαλεί προληπτικά μεμονωμένη ποσότητα των παρακάτω παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος Μπάρας Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμμ., λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού). Τονίζεται ότι η παραπάνω προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιθυμούν.

Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το καταναλωτικό κοινό, τις αρμόδιες αρχές και φορείς λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της και την προστασία των καταναλωτών.

Για την ανάκληση ενημερώθηκε η Υγειονομική Υπηρεσία Κύπρου.

Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 8009-7391 (χωρίς χρέωση).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση