ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

Ανέγερση νοσοκομείου στην Πάφο σε συνεργασία με Ρωσία

Στο νοσοκομείο θα εφαρμόζεται πρωτοποριακή μέθοδο αντιμετώπισης του καρκίνου με μια νέα τεχνολογία

Newsroom K

Σε σχεδιασμούς για ανέγερση νοσοκομείου στην Πάφο, σε συνεργασία με τη Ρωσία, στο οποίο θα εφαρμόζεται μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί σε συνέντευξη Τύπου στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, με τη συμμετοχή Ρώσων δημοσιογράφων.

Μεταξύ των άλλων, που έχουν συζητηθεί προτεραιότητα δίνεται στην ανέγερση ενός νοσοκομείου στο οποίο θα εφαρμόζεται πρωτοποριακή μέθοδο αντιμετώπισης του καρκίνου με μια νέα τεχνολογία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως "πρόθεση είναι να ανεγερθεί ένα νοσοκομείο με τη ρωσική κυβέρνηση και λοιπούς εταίρους στην Πάφο".

Ανέφερε πως τόσο ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων όσο και ο ίδιος προσωπικά έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να επιταχυνθεί η αδειοδότηση και να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα. Και αυτό που αναμένουμε είναι την τελική έγκριση της επένδυσης, κάτι που συζήτησαν ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επεσήμανε .

Ο Πρόεδρος Αναστασίαδης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφέρθηκε εν εκτάσει στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως κέντρο για επενδύσεις, ενώ σε ό,τι αφορά το Κυπριακό είπε πως η βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας – Τουρκίας «όχι μόνο δεν είναι εμπόδιο, αντίθετα πιθανόν να αποτελεί και ευκαιρία μια χώρα που μπορεί να ασκήσει επιρροή πάνω στην Τουρκία και κατανοεί το πρόβλημα να συμβάλει με ένα θετικό τρόπο προς την σωστή κατεύθυνση, δηλαδή να μεταφέρει μηνύματα προς την ‘Αγκυρα».

Επίσης αναφέρθηκε στις εφτά διμερείς συμφωνίες μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας, που θα υπογραφούν το απόγευμα, στο πλαίσιο της συνάντησης του με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σημειώνοντας πως «μέσα από αυτό καταδεικνύεται και η σημαντική σχέση που διατηρούμε και όσον αφορά την οικονομική πτυχή, τις επενδύσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X