ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο: Βιώσιμο επιχειρείν, με προτεραιότητα τον άνθρωπο και την κοινωνία

Με σεβασμό στον ασθενή, τo Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο κάνει τη διαφορά στις υπηρεσίες υγείας

Στο πλαίσιο της διαρκούς προόδου στον τομέα της υγείας, στο Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο κάνουμε τη διαφορά παρέχοντας υψηλής ποιότητας παροχές, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο και τη ζωή, ενώ ταυτόχρονα εστιάζουμε στη συνεχή αναβάθμιση του κλάδου και τη συνεισφορά στην κοινωνία.

Το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο ιδρύθηκε το 1991 και μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς, αποτελώντας ηγετική δύναμη στον τομέα ιδιωτικής υγείας στην Κύπρο. Με σεβασμό στον ασθενή, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα σύγχρονο και αξιόπιστο ιατρικό κέντρο και ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία της Κύπρου. Από τον Ιούνιο του 2020 το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο εντάχθηκε στο ΓεΣΥ, εξυπηρετώντας ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων που εμπιστεύονται το νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Συνεργάζεται με περισσότερους από 120 ιατρούς, πλείστων ειδικοτήτων και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών.

Από το 2021 αποτελεί μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2023 εντάχθηκε στο ΓεΣΥ και το ΤΕΠ του νοσοκομείου. Παράλληλα, αναβαθμίστηκαν οι κτιριακές εγκαταστάσεις και προστέθηκαν νέοι χώροι, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα σύγχρονα δεδομένα λειτουργίας τμημάτων επείγουσας ιατρικής. Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, 365 ημέρες το χρόνο, προσφέροντας βέλτιστη και άμεση φροντίδα των επειγόντων περιστατικών, σε συνεργασία με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Πρωτοποριακές Υπηρεσίες

Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, αποδεικνύουν τη σταθερή δέσμευσή του στην παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας υγείας και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα της ιατρικής.

Cardiac Innovation Center

Το Cardiac Innovation Center του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου επαναπροσδιορίζει συνεχώς την καρδιοχειρουργική φροντίδα στην Κύπρο, παρέχοντας ολοκληρωμένη καρδιοχειρουργική περίθαλψη σε ασθενείς όλων των ηλικιών με επίκτητες και συγγενείς καρδιοπάθειες. Το τρίπτυχο καινοτομία, ασφάλεια και ανθρωπιά, αποτελεί τη βάση του κέντρου. Στο Cardiac Innovation Center πραγματοποιούνται οι παρακάτω χειρουργικές επεμβάσεις:

• Χειρουργική αντιμετώπιση βαλβιδοπαθειών με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους

• Επεμβάσεις Bypass με ή χωρίς τη χρήση εξωσωματικής κυκλοφορίας

• Χειρουργική αντιμετώπιση ανευρυσμάτων της θωρακικής αορτής

• Χειρουργική αντιμετώπιση όγκων της καρδιάς

• Χειρουργική αντιμετώπιση αρρυθμιών

• Επανεγχειρήσεις καρδιάς

Αποτελεί, επίσης, το μοναδικό κέντρο στην Κύπρο που παρέχει χειρουργική αντιμετώπιση Συγγενών Καρδιοπαθειών σε παιδιά και ενήλικες.

Αιμοδυναμικό Εργαστήριο

Το Αιμοδυναμικό Τμήμα, ως αναπόσπαστο και οργανικό τμήμα της καρδιολογικής κλινικής, αποτελεί σημείο αναφοράς στην προσφορά ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το κέντρο προσφέρει Διαγνωστικές, Παρεμβατικές και Θεραπευτικές Υπηρεσίες και αποτελείται από:

• Τμήμα Καρδιολογικής & Αγγειοπαθολογίας Καθετηριασμός/ Παρέμβαση

• Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας & Εμφύτευση συσκευής

Ρομποτικό Συστήμα Da Vinci Xi

Το πρωτοποριακό Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής Da Vinci® Xi, αποτελεί το πιο εξελιγμένο τεχνολογικό επίτευγμα στη ρομποτική χειρουργική παγκοσμίως και προσφέρει τη δυνατότητα αναίμακτων επεμβάσεων με μικρότερες τομές, μείωση χρόνου νοσηλείας, ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στην καθημερινή δραστηριότητα. Αξιοποιείται από πολλές ειδικότητες της χειρουργικής όπως είναι η Ουρολογία, η Γυναικολογία, η Θωρακοχειρουργική, η Καρδιοχειρουργική και η Γενική Χειρουργική.

Stroke Unit

H πρώτη ιδιωτική μονάδα Εγκεφαλικών Επεισοδίων της Κύπρου λειτουργεί στο Απολλώνειο από τις αρχές Δεκεμβρίου 2023. Η άμεση αναγνώριση των συμπτωμάτων και η κλήση για επείγουσα βοήθεια και νοσοκομειακή περίθαλψη, συνιστούν τα δύο βασικά στοιχεία που ορίζονται ως «πολύτιμος χρόνος» για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή, καθώς κάθε λεπτό μετράει. Σκοπός της μονάδας είναι η παροχή συνολικής και εξειδικευμένης φροντίδας για τους ασθενείς με οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο, με την υποστήριξη ομάδας από ολόκληρη την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου με νευροχειρουργική, αγγειοχειρουργική, εντατικολογική και καρδιολογική υποστήριξη.

Ελάχιστα Επεμβατική Νευροχειρουργική

Η νευροχειρουργική ομάδα Brain & Spine Surgery συστάθηκε το 2019 και εφαρμόζει τεχνικές και fast track πρωτόκολλα, πρωτοποριακά για την Κύπρο. Έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα πληθώρα περιστατικών όγκων υπόφυσης και λοιπών όγκων εγκεφάλου χωρίς εξωτερικές τομές, δια μέσου της ρινός του ασθενούς, πάντα με τη χρήση ρομποτικής νευροπλοήγησης και νευροφυσιολογικού ελέγχου. Πρόσφατα, μάλιστα, αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία σύνθετα περιστατικά χειρουργικής εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης, με τη χρήση 3D ρομποτικού μικροσκοπίου και της διεγχειρητικής νευροπλοήγησης. Η νευροχειρουργική ομάδα συμμετέχει ενεργά και στη Μονάδα Εγκεφαλικών Επεισοδίων (Stroke Unit). Στην περίπτωση ανευρυσμάτων εγκεφάλου προσφέρονται τόσο οι χειρουργικές επιλογές (clipping) όσο και οι ενδοαγγειακές (εμβολισμός)

Το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο εφαρμόζει τις πιο ολοκληρωμένες και τις πλέον καινοτόμες υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας, ενώ συνεχίζει σταθερά να επενδύει σε τεχνολογία αιχμής και προηγμένο εξοπλισμό. Η στελέχωση και η συνεργασία των τμημάτων το καθιστούν ως ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα νοσοκομεία της χώρας: το μοναδικό στην Κύπρο που διαθέτει 120 και πλέον κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Η υγεία σας, προτεραιότητα μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Λευκοθέου 20,

2054 Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλ: +357 22469000

www.apollonion.com 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση