ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:06
 

Αρνητικός στο δεύτερο τεστ ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου

Επιστρέφει στα καθήκοντα του και εξέφρασε ετοιμότητα να συνδράμει τα μέγιστα μαζί με τους συναδέλφους

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στα καθήκοντά του επιστρέφει τη Δευτέρα ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρος Γεωργίου αφού το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικός.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά από περίοδο δύο εβδομάδων και εξέφρασε ετοιμότητα να συνδράμει τα μέγιστα μαζί με τους συναδέλφους του επαγγελματίες υγείας του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου στην πλήρη λειτουργία του.

Επεσήμανε επίσης ότι μέχρι τις 13 Απριλίου ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για το ΓΝ Πάφου. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι μέχρι τότε θα αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση και θα έχουν επιστρέψει από την απομόνωση και οι περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτές.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή του ο Δρ. Ιωσήφ Μουτήρης που είχε αναλάβει μέχρι χθες την προσωρινή διοίκηση του ΓΝ Πάφου, ανέφερε ότι αυτές οι δύο εβδομάδες "ήταν πραγματικά δύσκολες, με ελάχιστες οι ώρες για ξεκούραση, αφού το Νοσοκομείο βρέθηκε στη δίνη του κορωνοϊού”.

Eίπε ακόμη πως με την βοήθεια του υπόλοιπου προσωπικού, γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων, κράτησαν όρθιο το Νοσοκομείου, διατηρώντας τις ζωτικές του λειτουργίες, ενώ επιπλέον λειτούργησε και το Κέντρο Διαλογής και η Κλινική ύποπτων Περιστατικών.

Έδωσαν, πρόσθεσε, “ξανά την ελπίδα στους ασθενείς και στον κόσμο”, τονίζοντας πως “αυτές τις δυο εβδομάδες, νύχτα και μέρα, είδα κουρασμένα πρόσωπα από τη σκληρή δουλειά. Συνάμα, είδα την αποφασιστικότητα στο πρόσωπο τους, και τη βεβαιότητα της νίκης”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  15:44

Να μην πέσουμε στην παγίδα

«Συμφωνώ απόλυτα αλλά....... Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα συγκρούονται παντού και είναι ...»
Eleftherios Solomou  |  00:46

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
Μηδενικά φαίνεται ότι είναι τα κρούσματα στην Κύπρο, βάσει και των αποτελεσμάτων της Κυριακής, σύμφωνα με τον Δρ Πέτρο Καραγιάννη.

Δύσκολα ξαναπάμε σε lockdown

Από τα αποτελέσματα της υπερβολικής χαλάρωσης των πολιτών θα εξαρτηθεί το ενδεχόμενο πισωγύρισμα
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X