ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βαίνουν καλώς οι εμβολιασμοί στην Πάφο

Εμβολιασμοί πραγματοποιούνται τακτικά στα Νοσοκομεία Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κανονικά συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου, χωρίς κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου, ο οποίος δήλωσε πως γίνονται οι πρώτες δόσεις αλλά και οι επαναληπτικές για όσους έκαναν ήδη την πρώτη δόση.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου ανέφερε πως το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται καθημερινά τόσο στο Νοσοκομείο Πάφου όσο και στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, κάποιες μέρες εβδομαδιαίως, καθώς και στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλιά Ηλεκτρική, σε καθημερινή βάση, για την ηλικιακή ομάδα 71 ετών και άνω, και 74 ετών και άνω για τη δεύτερη δόση.

«Στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική, λειτουργούν επτά σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού»

Στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική, συνέχισε, λειτουργούν επτά σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού. Στο μεταξύ, συνεχίζουν τη λειτουργία τους και τα δύο κέντρα εμβολιασμού για την Α’ και Β’ δόση αντίστοιχα, στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου. Χθες Κυριακή, συνέχισε, διενεργήθηκε ο εμβολιασμός με τη δεύτερη δόση στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Σαλαμιού προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής και των γύρω κοινοτήτων και το Σάββατο συνεχίστηκαν οι εμβολιασμοί στα κέντρα εμβολιασμού του ΓΝ Πάφου.

Επιπρόσθετα είπε, εμβολιασμοί έγιναν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Πολεμίου, στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Παναγιάς αλλά και στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας. Απηύθυνε επίσης έκκληση στους πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, ώστε να γνωρίζουν τις διαφοροποιήσεις στην ηλικιακή ομάδα και να προβαίνουν σε διευθέτηση ραντεβού. Επεσήμανε ακόμη, πως εμβολιάστηκαν στο Κέντρο Εμβολιασμού του Νοσοκομείου Πάφου οι ευπαθείς ομάδες των Θαλασσαιμικών και των Νεφροπαθών ασθενών.

Σύμφωνα με τον Δρ. Σπύρο Γεωργίου στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφο συνεχίζεται και ο έλεγχος της ταχείας εξέτασης αντιγόνου rapid test στο προσωπικό του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου μια φορά εβδομαδιαίως με βάση το ποσοστό που αναλογεί στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Πάφου .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση