ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διακόπηκε η εξέταση PCR στην Πάφο - Εξαντλήθηκαν τα τεστ

Το Υπουργείο Υγείας σημειώνει πως διευθετείται αυτή την ώρα όπως παραδοθούν αναλώσιμα από το εργαστήρι στο συγκεκριμένο σημείο.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διακόπηκε προσωρινά η μοριακή εξέταση PCR στην Πάφο, λόγω εξάντλησης των test. Πολίτες που προσήλθαν στο μέρος για την μοριακή εξέταση αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω της έλλειψης των test και ζητούν περαιτέρω ενημέρωση. Ωστόσο το Υπουργείο Υγείας σημειώνει πως διευθετείται αυτή την ώρα όπως παραδοθούν αναλώσιμα από το εργαστήρι στο συγκεκριμένο σημείο.

Oι δειγματοληψίες στον Χώρο Στάθμευσης Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» (πρώην Παφιακό) συνεχίστηκαν από το πρωί της Δευτέρας στις 08:00, ωστόσο λόγω έλλειψης των test η δειγματοληψία διεκόπη μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας.

Οι εργαζόμενοι στις δύο κινητές μονάδες της NIPD Genetics που ανέλαβε να στελεχώσει δειγματοληπτικούς σταθμούς στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου για τη διενέργεια εξετάσεων COVID-19 σε εργαζομένους στις δύο επαρχίες, ανέφεραν στο ΚΥΠΕ πως επικοινώνησαν με την Λευκωσία για την έλλειψη και αναμένεται να τους σταλούν test.

Σημειώνεται πως οι δειγματοληψίες για τους μετακινούμενους εργαζόμενους θα συνεχιστούν μέχρι 27 Νοεμβρίου και θα διενεργούνται από τις 08:00 – 18:00 επίσης στον ίδιο χώρο σε δύο σημεία του πρώην Παφιακού Σταδίου, στην Πάφο.

Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να προσκομίζουν απαραίτητα Βεβαίωση Εργοδότη σε έντυπη μορφή, καθώς και ταυτότητα ή διαβατήριο για επαλήθευση στοιχείων.

Επίσης, προτρέπονται οι εξεταζόμενοι να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά το Έντυπο Δειγματοληψίας στον σύνδεσμο https://covid19.nipd.com/transitions.php και να το προσκομίζουν μαζί τους. Η NIPD Genetics καλεί επίσης τους πολίτες που θα προσέρχονται για δειγματοληψία να φέρουν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Εντείνεται η αντιπαράθεση E.E. - AstraZeneca

«K. Kyriakidou, to oti exete to idio provlima me 2 diaforetikes etereies mallon dixni pos to provlima ...»
G.  |  21:34

Αυτοδιοίκηση στη This is Cyprus

« “Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται συχνά και για τον ίδιο λόγο.” Mark Twain»
Leon  |  14:08

Ένταση μεταξύ Βρετανίας-ΕΕ λόγω καθυστέρησης στα εμβόλια της AstraZeneca

«H ipokrisia tis EE se olo tis to megaleio... apo to 2016 katigorousate ton Trump gia protectionism kai ...»
Gq5yc6  |  11:22

Πρόεδρος: Με διάγγελμα ανακοινώνει μέτρα κατά διαφθοράς

«Aν ο Αναστασιάδης παραδεχτεί ότι είναι μέρος της διαφθοράς, θα τον παραδεχτώ! »
ΑΚΑ  |  10:08

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση