ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δωρεά 5 χιλ. ευρώ στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής από τους Οικολόγους

Ο διευθυντής του ΙΝΓΚ Λεωνίδας Φυλακτού εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Περδίκη μετά από τηλεφωνική επικοινωνία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Δωρεά €5 χιλιάδων στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου κατέθεσε το Κίνημα Οικολόγων -Συνεργασία Πολιτών.

Σε δελτίο Τύπου του Ινστιτούτου αναφέρεται ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Γιώργο Περδίκη, ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του ΙΝΓΚ καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, αφού εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες ανέφερε ότι «τέτοιες δράσεις μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη».

Ο κ. Φυλακτού πρόσθεσε ότι σκοπός του ΙΝΓΚ ήταν και παραμένει ο ίδιος: να είμαστε δίπλα στον ασθενή και στην κοινωνία μας, ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας περνά μια δύσκολη περίοδο. «Με τη συμμόρφωση όλων προς τα μέτρα και το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της πρώτης γραμμής θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δυσκολία» κατέληξε, ο καθ. Φυλακτού.

Το τελευταίο διάστημα το ΙΝΓΚ και ιδιαίτερα το Τμήμα Μοριακής Ιολογίας που διεξάγει τις εργαστηριακές εξετάσεις για τη διάγνωση του κορωνοϊού (SARS-COVID19), γίνονται δέκτες προσφορών, δωρεών και δώρων, από εταιρείες, οργανισμούς και απλούς πολίτες, εκτιμητές του έργου τους και της συνδρομής τους στη μεγάλη προσπάθεια για αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που πλήττει και τη χώρα μας. Η διοίκηση, η διεύθυνση και το προσωπικό του ΙΝΓΚ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση