ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:33
 

Δωρεά μασκών και γαντιών από την MSC Shipmanagement

Παραδόθηκαν 106.000 χειρουργικές μάσκες και 100.000 γάντια στις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Παραδόθηκαν την Τετάρτη 1η Απριλίου 2020, 106.000 χειρουργικές μάσκες και 100.000 γάντια στις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την αντιμετώπιση της ασθένειας του κορωνοϊου (COVID-19), δωρεά της εταιρείας MSC Shipmanagement Ltd.

Η ναυτιλιακή εταιρεία MSC Shipmanagement Ltd εδρεύει στη Λεμεσό από το 2008 και τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της στο νησί. Η εταιρεία διαχειρίζεται πάνω από 230 πλοία και απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζόμενους στην Κύπρο.

Ο κ. Prabhat Jha, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του ομίλου MSC Shipmanagement Limited ανέφερε ότι η εταιρεία έχει λάβει προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού από τον Ιανουάριο 2020. Τα μέτρα αυτά εφαρμόζονται τόσο στα πλοία που διαχειρίζεται η εταιρεία όσο και στα γραφεία της σε Κύπρο, Ινδία, Ουκρανία και σε άλλες χώρες όπου η εταιρεία διατηρεί γραφεία.

Σε ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας αναφέρεται ότι τον περασμένο μήνα, με στόχο την αποτελεσματική συμβολή στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο, η εταιρεία έδωσε οδηγίες σε πλοία της να παρακάμψουν τα κανονικά εμπορικά τους δρομολόγια και να μεταφέρουν κατεπειγόντως στη Λεμεσό εμπορευματοκιβώτια με χημικά και άλλα υλικά που απαιτούνται για την παραγωγή αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την MSC Shipmanagement για τη γενναιόδωρη προσφορά της, για τη συνδρομή της στη διασφάλιση της έγκαιρης μεταφοράς στην Κύπρο απαραίτητων ιατρικών προϊόντων, και για τη συμβολή στις προσπάθειες της Κυπριακής Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  15:44

Να μην πέσουμε στην παγίδα

«Συμφωνώ απόλυτα αλλά....... Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα συγκρούονται παντού και είναι ...»
Eleftherios Solomou  |  00:46

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
Μηδενικά φαίνεται ότι είναι τα κρούσματα στην Κύπρο, βάσει και των αποτελεσμάτων της Κυριακής, σύμφωνα με τον Δρ Πέτρο Καραγιάννη.

Δύσκολα ξαναπάμε σε lockdown

Από τα αποτελέσματα της υπερβολικής χαλάρωσης των πολιτών θα εξαρτηθεί το ενδεχόμενο πισωγύρισμα
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X