ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο κρούσματα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Newsroom K

Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό. Πρόκειται για φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους με ήπια συμπτώματα. 

Η σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου:

Tο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενημερώθηκε την Κυριακή, 18/10/2020, για τον εντοπισμό δύο θετικών περιστατικών της νόσου COVID-19 στην κοινότητα του. Τα εν λόγω κρούσματα αφορούν φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους με ήπια συμπτώματα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εφάρμοσε το σχέδιο δράσης σε περίπτωση εντοπισμού θετικού περιστατικού της νόσου COVID-19, κατά το οποίο οι χώροι στους οποίους πραγματοποιούνται τα πρακτικά μαθήματα του εν λόγω τμήματος έτυχαν άμεσης απολύμανσης. Τα εργαστηριακά μαθήματα του τμήματος για τις επόμενες 10 ημέρες θα διεξάγονται διαδικτυακά για αποφυγή διασποράς του ιού. Όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τους φοιτητές έχουν ενημερωθεί και βρίσκονται ήδη σε αυτοπεριορισμό.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους όλα τα θεωρητικά μαθήματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διεξάγονται διαδικτυακά.

Υπογραμμίζεται τέλος ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, από τα πρώιμα στάδια της εξάπλωσης της νόσου COVID-19 παγκοσμίως και πριν ακόμα εντοπιστούν περιστατικά του ιού SARS-COV-2 στην Κύπρο, κατάρτισε και εφάρμοσε ειδικό πρωτόκολλο λειτουργίας με στόχο την προστασία της υγείας της κοινότητάς του. Το πρωτόκολλο αναθεωρείται διαρκώς σύμφωνα με την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση