ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:47
 

Εγχειρίδιο ΠαΣΣΠ με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι χρόνιοι πάσχοντες για το ΓεΣΥ

Ο Οδηγός αναδεικνύει εν συντομία τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για τους ασθενείς από την εφαρμογή και χρήση του Συστήματος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αποσκοπώντας στην καλύτερη δυνατή καθοδήγηση των σπάνιων ασθενών μέσα στο νέο Σύστημα Υγείας, η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων (ΠαΣΣΠ) με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ετοίμασε, ειδικά για τους χρόνιους πάσχοντες, ένα κατατοπιστικό εγχειρίδιο με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για την ορθή αξιοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει το ΓεΣΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο οδηγός αυτός συγκεντρώνει και παρουσιάζει με σαφή και εύληπτο τρόπο πληροφορίες που αφορούν βασικές πτυχές του ΓεΣΥ, όπως την πρόσβαση στους προσωπικούς και ειδικούς ιατρούς, τις συμπληρωμές, τα φάρμακα, τις εξετάσεις και πολλά άλλα. Παράλληλα, ο Οδηγός αναδεικνύει εν συντομία τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για τους ασθενείς από την εφαρμογή και χρήση του Συστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Συμμαχία, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των 60.000 περίπου σπάνιων πασχόντων που ζουν στη χώρα μας, δημιούργησε πριν από 2 χρόνια το πρότυπο Κέντρο «Φωλιά» προσφέρει πληθώρα ενημερωτικών, εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών στους ασθενείς, και μαζί την Παγκύπρια Γραμμή Στήριξης Ασθενών, στον τηλεφωνικό αριθμό 22203762.

Η Γραμμή αυτή σήμερα ενισχύεται για να παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των χρόνιων πασχόντων που σχετίζονται με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του ΓεΣΥ.

Ο Οδηγός ΓεΣΥ για τους χρόνιους πάσχοντες είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα http://bit.ly/2SvyRWB

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X