ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Είδαν τον Υπ. Υγείας οι γιατροί - Αξιολογούν δεδομένα και αποφασίζουν για την απεργία

Ετοιμότητά Χατζηπαντέλα να μεσολαβήσει, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή που θα τερματίσει τα προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών του δημοσίου είχε το απόγευμα της Τρίτης (28/9) ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Χατζηπαντέλα χαρακτηρίζει τη συνάντηση εποικοδομητική και σημειώνει ότι άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των συντεχνιών. Σε ό,τι αφορά στην αυριανή εξαγγελθείσα στάση απεργίας, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο συντεχνιών, θα αξιολογήσουν τα απορρέοντα της σημερινής σύσκεψης και θα αποφασίσουν εάν θα πραγματοποιηθεί ή όχι.

Αυτούσια η δήλωση

Είχα σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών του δημοσίου, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι λόγοι που οδήγησαν τις συντεχνίες στην απόφαση για στάση εργασίας. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΚΙ και του Κλάδου Ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ προσήλθαν στη συνάντηση με θετική διάθεση για να εξευρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους ιατρικούς λειτουργούς στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ.

Άκουσα με προσοχή τα αιτήματα των συντεχνιών και μετέφερα την ετοιμότητά μου να μεσολαβήσω, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή που θα τερματίσει τα προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια. Συμφωνήθηκε με τις συντεχνίες ότι θα δημιουργηθούν υπο-επιτροπές, οι οποίες θα εφαρμόσουν τα μέτρα που απαιτούνται για την επίλυση των προβλημάτων.

Σε ό,τι αφορά στην αυριανή εξαγγελθείσα στάση απεργίας, τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο συντεχνιών, θα αξιολογήσουν τα απορρέοντα της σημερινής σύσκεψης και θα αποφασίσουν εάν θα πραγματοποιηθεί ή όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση