ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
 

Ελεύθερος ο γιατρός που κατηγορήθηκε για έκτρωση

Μεγάλες διαστάσεις πήρε το θέμα το οποίο μονοπωλεί από χθες τις συζητήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Newsroom K

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιατρός μία μέρα μετά από τη γυναίκα που συνελήφθησαν πριν από δυο μέρες για την υπόθεση της έκτρωσης.

Οι Αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ, ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε οδηγίες στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας όπως συνεχίσουν τις διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα έκανε έκτρωση εν αγνοία του συντρόφου της, ο οποίος εξοργισμένος για το γεγονός μετέβη στην ιδιωτική κλινική και προκάλεσε ανησυχία και ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, ενώ είναι άνεργοι κι οι δύο, χωρίς δικό τους σπίτι. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που, όπως είπε η γυναίκα, την οδήγησαν στην εν λόγω απόφαση. Την κοπέλα συνόδευσε στην κλινική η μητέρα του συντρόφου της.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της γυναίκας και του γιατρού και εναντίον τους εξεδώθη διάταγμα κράτησης για «συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος» και «προμήθεια φαρμάκων ή οργάνων ή άσκηση βίας οποιουδήποτε είδους με σκοπό την άμβλωση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα «Ποινικά αδικήματα εναντίον των ηθών», περιλαμβάνεται και ο «ιατρικός τερματισμός της εγκυμοσύνης».

Το θέμα μονοπωλεί από χθες τις συζητήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όχι μόνο, και τη νομοθεσία που διέπει τις εκτρώσεις στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X