ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Ματσάκης

Η ανάρτηση του ιατροδικαστή

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, έλαβε την πρώτη δόση κατά του κορωνοϊού στο εμβολιαστικό κέντρο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει και η ανάρτησή του: «σήμερα το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο Λευκωσίας, έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer (mRNA) κατά του κορωνοϊού».

Θυμίζουμε πως ο ιατροδικαστής προχώρησε σε δύο καταγγελίες στις Αρχές αφού δεχόταν απειλές κατά της ζωή του. Οι καταγγελίες έγιναν την Τετάρτη (22/9) και την Παρασκευή (24/9) στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου.

Το περιεχόμενο των καταγγελιών αφορούσε τις ύβρεις και τις απειλές που δέχθηκε τόσο από μηνύματα όσο και από τηλέφωνο, όπως άλλωστε αποκάλυψε και ο ίδιος σε δηλώσεις του την Παρασκευή (24/9) στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι». Ο Ιατροδικαστής, μέχρι πρόσφατα εξέφραζε διαφορετικές απόψεις για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα έκανε στροφή και έδειξε να στηρίζει κυρίως τα MRNA εμβόλια κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις ειδικά μέσα στα social media όπου ο κ. Ματσάκης είναι ιδιαίτερα ενεργός.

«Από την μέρα που δήλωσα - αποφάσισα, ότι το πλέον σοφό πράγμα να πράξω εγώ ο Μάριος Ματσάκης είναι να εμβολιαστώ με ένα MRNA εμβόλιο, άρχισε ένας καταιγισμός από ύβρεις και από απειλές μέσω μηνυμάτων, ακόμη και μέσω τηλεφώνου» , είχε αναφέρει ο Μάριος Ματσάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση