ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δρ Αττίκη: Εμβολιάστηκε πέραν του 50% των οδοντιάτρων της Πάφου

Δηλώσεις της Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου

ΚΥΠΕ

Λίγο πιο πάνω από το 50% είναι το ποσοστό των εμβολιασθέντων οδοντιάτρων της Πάφου, μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου και Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Παγκύπριου Οδοντριατρικού Συλλόγου Δρ. Ελένη Αττίκη.

Οπως διευκρίνησε, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εμβολιαστούν και άλλοι οδοντίατροι.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Δρ. Αττίκη ανέφερε πως οι οδοντίατροι Πάφου και το προσωπικό τους έχουν εμβολιαστεί σε ικανοποιητικό αριθμό, λίγο πιο πάνω από 50%.

Επεσήμανε ακόμη πως κατόπιν του νέου Διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου ανακοινώνει πως τα Οδοντιατρεία από τις 26/4-9/5/2021 θα εργάζονται μόνο για τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου Δρ Ελένη Αττίκη συστήνεται στο κοινό όπως προσέρχονται στα Οδοντιατρεία χωρίς συνοδό, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Η Δρ. Αττίκη σημείωσε πως κατά την περίοδο των ημερών του Πάσχα ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου, θα ανακοινώσει τους Εφημερεύοντες Οδοντίατρους Πάφου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε εφημερίδες, ώστε να παρέχεται σε όλους οδοντιατρική περίθαλψη σε κάθε έκτακτο περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση