ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενενήντα έξι ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία ΓΝ Πάφου

Δύο ύποπτα περιστατικά στο Κέντρο Διαλογής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ενενήντα έξι ασθενείς απ΄όλες τις ειδικότητες προσήλθαν την Δευτέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΓΝ Πάφου για τον covid- 19 δρα Ιωσήφ Μουτήρη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως στο Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας- Κέντρο Διαλογής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, νοσηλεύονται δύο ύποπτα περιστατικά, ενώ άλλα δύο έχουν πάρει εξιτήριο.

Επιπρόσθετα, σημείωσε ο δρα Μουτήρης, συνεχίστηκε κανονικά επίσης η λειτουργία των Τμημάτων Αιμοκάθαρσης και Θαλασσαιμίας του ΓΝ Πάφου, ενώ στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου μέχρι τις 17:00 χθες το απόγευμα προσήλθαν για εξέταση 21 ασθενείς εκ των οποίων οι 10 παραπέμφθηκαν σε ιδιωτικές κλινικές.

Εξάλλου, συνέχισε, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου, συνεχίζει να λειτουργεί με το 50% της δυναμικότητας της, δηλαδή με τέσσερις ασθενείς, ενώ στον Μικτό θάλαμο νοσηλεύονται άλλοι τέσσερις ασθενείς άλλων ειδικοτήτων.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και χθες οι προετοιμασίες για την επαναλειτουργία των θαλάμων ειδικοτήτων, η οποία εκτός απροόπτου αναμένεται να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, μετά από συνεννόηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Λεμεσού – Πάφου.

Παράλληλα, τόνισε ο δρα Μουτήρης, έχει επαναλειτουργήσει το Τμήμα Εμβολιασμών του Νοσοκομείου Πάφου.

Τέλος ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία του βρίσκεται και ο Καρδιολογικός θάλαμος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σημειώνεται εξάλλου πως το εργαστήρι και το σημείο δειγματοληψίας που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την Πάφο είναι το NIPD Genetics www.nipd.com (το εργαστήριο διαθέτει και κινητή μονάδα δειγματοληψίας σε όλες τις Επαρχίες και στην Πάφο, είναι τα Χημεία Παυλίδης, Αγίου Στεφάνου 134 Έμπα, 8052, στην Πάφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  |  Πάφος  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ