ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιπρόσθετα μέτρα Δήμου Λάρνακας για τον κορωνοϊό

Καλεί τους δημότες «όπως περιορίσουν τις επισκέψεις στα Γραφεία και τους χώρους του Δήμου»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Επιπρόσθετα μέτρα έλαβε ο Δήμος Λάρνακας στη γενική προσπάθεια που καταβάλλεται για περιορισμό και πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος καλεί τους δημότες «όπως περιορίσουν τις επισκέψεις στα Γραφεία και τους χώρους του Δήμου Λάρνακας και να γίνονται μόνο για επείγουσες περιπτώσεις. Ακόμα καλούνται οι δημότες όπως περιορίζονται οι συναντήσεις με εξωτερικούς συνεργάτες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, ενώ οι πολιτικοί γάμοι αναστέλλονται μέχρι τις 22 Μαρτίου 2020».

Επιπλέον «η παραλαβή και πληρωμή αιτήσεων (πολεοδομικών και οικοδομικών) και η εξυπηρέτηση κοινού αναστέλλονται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020. Αναστέλλεται επίσης η παραλαβή / έκδοση αιτήσεων για εξασφάλιση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και του Υγειονομικού Πιστοποιητικού και η εξυπηρέτηση κοινού μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας αναστέλλει τα προγράμματα του μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2020. Ταυτόχρονα η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Δημοτικό Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ίδρυμα Φοίβου Σταυρίδη – Αρχεία Λάρνακας, το Χρυσοστόμειο Ίδρυμα Υπηρεσίες Ενήλικων Δέσπως και Γιώργου Τσινικολά, θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020».

Ακόμα «οι επισκέψεις στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας περιορίζονται στο ελάχιστο, ενώ αναστέλλονται οι εργασίες των Μουσικών Σχημάτων Δήμου Λάρνακας μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020».

Ο Δήμος Λάρνακας υπενθυμίζει ότι όλες «οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στους Δημοτικούς Χώρους, αναβάλλονται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020. Πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών, γίνονται διαδικτυακά μέσω της JCC και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη (οδός Ανδρέα Μιαούλη Αρ. 11, πάροδος Λεωφόρου Μακαρίου).

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 24653333, στην ιστοσελίδα του Δήμου Λάρνακας www.larnaka.org.cy και στο https://www.facebook.com/Larnaka-Municipality , ενώ επιστολές και αιτήματα οι δημότες μπορούν να αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση municipality@larnaka.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ