ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επίσκεψη Χατζηπαντέλα και Dulkys στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής

Για το σημαντικό έργο που επιτελεί το «Αμερίκος Αργυρίου» ενημερώθηκε ο Υπουργός Υγείας της Λιθουανίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Για το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», ενημερώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Υπουργός Υγείας της Λιθουανίας Arūnas Dulkys, στο πλαίσιο επισκέψεων του, με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, σε κέντρα ιατρικών υπηρεσιών.

Το γεγονός ότι επιλέξαμε το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, που εδρεύει στη Λεμεσό, για μια από τις επισκέψεις του Λιθουανού ομολόγου μου λέει πολλά για το έργο που επιτελείται, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηπαντέλας.

«Ήρθαμε εδώ με τον συνάδελφο μου για να του δείξουμε ένα κέντρο για το οποίο νιώθουμε περήφανοι που υπάρχει στην Κύπρο, γιατί προσφέρει αγάπη στον κόσμο και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό έχουν πάθος και αγαπάνε αυτό που κάνουν», συμπλήρωσε.

Σημείωσε δε ότι, αν το κράτος αναλάμβανε να κάνει αυτό που σήμερα προσφέρει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, «δεν θα είχαμε τόσο καλά αποτελέσματα και γι αυτό η στήριξη μας είναι δεδομένη».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου, Δρ.Αργύρης Αργυρίου, ευχαρίστησε τους δυο Υπουργούς για την επίσκεψη τους, η οποία όπως είπε, αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την στήριξη του κράτους για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις έγκυες γυναίκες και στα νεογνά της Κύπρου.

«Θέλουμε και έχουμε τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας και του ίδιου του Υπουργού και ευχαριστούμε γι αυτό», κατέληξε στη δήλωση του ο Δρ. Αργυρίου.

Υπενθυμίζεται πως το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, που ιδρύθηκε το 1988 από τον αείμνηστο παιδίατρο Αμερίκο Αργυρίου, προσφέρει δωρεάν ανιχνευτικά προγράμματα προγεννητικού ελέγχου, προληπτικού ελέγχου νεογνών και ακοής νεογνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση