ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΓεΣΥ: Αναθεώρηση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όλες οι πληροφορίες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζει στο πλαίσιο συμμόρφωσής του με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων - ΓΚΠΔ (Κανονισμός 2016/679), έχει αναθεωρηθεί. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων βρίσκεται αναρτημένη τόσο στην Πύλη Δικαιούχων όσο και στην Πύλη Παροχέων του ΓεΣΥ, που είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.gesy.org.cy. Ο ενδιαφερόμενος, με την είσοδο του στην Πύλη μπορεί να επιλέξει στο κάτω μέρος της οθόνης του την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η παρούσα  ανακοίνωση  έχει επίσης αναρτηθεί στους επίσημους λογαριασμούς του Οργανισμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι σκοπός της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι να ενημερώνει το κοινό αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία ο Οργανισμός συλλέγει και επεξεργάζεται στο πλαίσιο της λειτουργίας του ΓεΣΥ, καθώς και τα δικαιώματα των υποκειμένων της επεξεργασίας.

Τονίζεται ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί βασικό μέλημα του Οργανισμού, ο οποίος λαμβάνει ενδεδειγμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας πληροφοριών με σκοπό  την πρόληψη, την αποτροπή ή/και τον περιορισμό  τυχαίας ή παράνομης καταστροφής, απώλειας, αλλοίωσης, άνευ άδειας κοινολόγησης ή πρόσβασης στα εν λόγω δεδομένα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ΓεΣΥ το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων του ΟΑΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@hio.org.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση