ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H έκκληση Χατζηπαντέλα στον νέο Υπουργό Υγείας

Ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας είπε πως από τη δύσκολη περίοδο που ανέλαβε κρατά την αγάπη του κόσμου

ΚΥΠΕ

Να αγκαλιάσει τα δημόσια νοσηλευτήρια και τους επαγγελματίες υγείας κάλεσε τον νέο Υπουργό Υγείας ο απερχόμενος Υπουργός Μιχάλης Χατζηπαντέλα, προσθέτοντας πως τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι η ραχοκοκαλιά του συστήματος υγείας.

Ο κ. Χατζηπαντέλα, ο οποίος επισκέφτηκε λίγο μετά τις 13:00 του Σαββάτου το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ανέφερε πως ολοκληρώνει τις επισκέψεις του στα δημόσια νοσηλευτήρια με τις σημερινές του επισκέψεις στα Γενικά Νοσοκομεία Πάφου και Λεμεσού.

Στόχος των επισκέψεων, είπε, να ευχαριστήσει το προσωπικό και να του ευχηθεί καλή επιτυχία, αλλά και να διαβεβαιώσει ότι θα είναι πάντα δίπλα του.

Αισθάνομαι υπερήφανος, είπε ο Υπουργός Υγείας, «για το τι έχουμε πετύχει τους τελευταίους 19 μήνες και επίσης περήφανος γιατί ότια είχα δίπλα μου εξαιρετικούς επαγγελματίες, και εξαιρετικούς συνεργάτες που δούλευαν μέρα νύχτα Σάββατο και γιορτές».

Για αυτό, συνέχισε,«μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες στιγμές και γενικά στις δύσκολες στιγμές της πανδημίας και του κορωνοϊού, όταν σε άλλες χώρες τα συστήματα υγείας κατέρρευσαν αλλά στη χώρα μας είχαμε από τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη».

Ερωτηθείς σχετικά είπε πως από τη δύσκολη περίοδο που ανέλαβε κρατά την αγάπη του κόσμου.

Πρόσθεσε επίσης πως πάντοτε υπήρχαν δύσκολες περίοδοι στο Υπουργείο Υγείας και ποτέ εύκολες, προσθέτοντας πως πάντοτε υπήρχαν δύσκολα περιστατικά αλλά πάντοτε με την συνεργασία των συνεργατών του έβρισκαν λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση