ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Λευκωσία τίμησε τα θύματα της πανδημίας μαζί με πόλεις από όλη την Ευρώπη

Συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση του Eurocities

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

H Λευκωσία μαζί με πόλεις από όλη την Ευρώπη συμμετείχε σήμερα στην εκδήλωση του Eurocities, τηρώντας ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πανδημίας.

Ανακοίνωση από το Δήμο Λευκωσίας αναφέρει ότι περισσότερα από 200 άτομα από πόλεις της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι στο Δήμο Λευκωσίας, συμμετείχαν διαδικτυακά στην εκδήλωση, τιμώντας τα εκατομμύρια των πολιτών που νικήθηκαν από τον COVID 19 στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα συμπαράστασης στους ασθενείς που υποφέρουν.

«Η Ευρώπη χρειάζεται μια κοινή στιγμή προβληματισμού», δήλωσε ο Dario Nardella, Πρόεδρος Eurocities και Δήμαρχος της Φλωρεντίας. «Ας σταματήσουμε για ένα λεπτό για να θρηνήσουμε τους νεκρούς, να τιμήσουμε όσους υποφέρουν από τις συνέπειες της πανδημίας και να αναλογιστούμε τη δική μας κατάσταση. Να πάρουμε μια ανάσα στον έντονο καθημερινό αγώνα που όλοι βιώνουμε...».

Ο κ. Nardella κάλεσε τους Ευρωπαίους πολίτες να προβληματιστούν και μαζί να βρουν τη δύναμη που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Το Eurocities είναι ένα δίκτυο 198 ευρωπαϊκών πόλεων από 38 χώρες, που αντιπροσωπεύουν 130 εκατομμύρια ανθρώπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση