ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κατεχόμενα: Θα συνεχιστεί ο συντονισμός μέσω της Τεχνικής Επιτροπής Υγείας

Η Επιτροπή συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στην μάχη κατά την πανδημίας του COVID-19

ΚΥΠΕ

Με μια γενική αναφορά στη ανάγκη συντονισμού των δύο πλευρών για τα επόμενα βημάτων στη διαχείριση της πανδημίας, σχολιάστηκε στα κατεχόμενα η συνάντηση της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπή για την Υγεία που συνεδρίασε εκ νέου την Τετάρτη, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η Επιτροπή συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στην μάχη κατά την πανδημίας του COVID-19 και τις πρωτοβουλίες που μπορούν να υλοποιηθούν λαμβάνοντας αποτελεσματικά μέτρα στη βάση επιδημιολογικών δεδομένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώθηκε η συναίνεση ότι η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί με μια σταδιακή και συντονισμένη προσέγγιση, σύμφωνα με την τηλεφωνική επικοινωνία Ακιντζί – Αναστασιάδη στις 21 Μαΐου. Προς αυτή την κατεύθυνση εκτιμήθηκε ότι η Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο και ότι κοινά βήματα μπορούν να γίνουν στο πλαίσιο επιστημονικών δεδομένων, παρακολουθώντας προσεκτικά τη διαδικασία.

Η Τουρκοκύπρια συντονίστρια των τεχνικών επιτροπών Μελτέμ Ονουρκάν Σαμανί, σημείωσε τη σημασία του να βρίσκονται σε επαφή τα μέλη της Επιτροπής ώστε να ανταλλάσσουν ιδέες και δεδομένα. Είπε επίσης ότι συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά σύντομα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση